Вхід | Реєстрація

І знову «Браво»!

І знову «Браво»!
Фінал районних ігор КВК сюрпризів не приніс. Перемогу знову святкувала команда Новосанжарського НВК.
Цього року до фіналу пробилися шкільні команди, вже добре знайомі шанувальникам гри для веселих та кмітливих: «Браво» із Нових Санжар, «Шанс» із Руденківки, «Калейдоскоп» із Малої Перещепини та «Степ» із Полузір’я. Команди, начебто,  ті ж, а от обличчя в деяких були вже нові.
У першому ж конкурсі «Калейдоскоп» демонстрував глядачам гумор серйозний і актуальний. На імпровізованому уроці у школі вивчали уроки демократії, а звичайні школярі приміряли на себе ролі народних депутатів. Не забували гравці команди і про проблеми районні.
— Ви бачили — вони розмітку на дорогу наносять?! Краще б вони асфальт наносили!
Ще з «Привітання» запам’яталося «Браво», яке намагалося вразити глядачів та журі майже бродвейським за розмахом шоу. Окремо хочеться згадати продемонстровані командою шкільні новини з абсурдоперекладом.
«Розминка», як завжди, видалася не дуже смішною. Як, зрештою, і конкурс капітанів, у якому лише представник «Браво» зумів викликати справжні овації залу. Утім, не треба забувати, що фінал відбувався у Нових Санжарах, а своїх тут завжди підтримують на «ура».
У «музикалці» найбільше сподобався полузірський «Степ». Цікавим був і шкільний реп у виконанні старших учасників команди, і славнозвісні «Два веселих гусі», презентовані маленькими полузріськими «першачками». У тому ж конкурсі «Шанс» нагадував про нові технологічні досягнення:
— Зараз вже є телефон, вмонтований у вухо. Телевізор, вмонтований у око. Працюють над унітазом…
Але, на думку журі, найкраще співали і виступали у цьому конкурсі гравці команди «Браво». Вони, зрештою, вкотре перемогли у районному фіналі КВК. Другою стала команда «Степ», третьою — «Калейдоскоп», четвертою — «Шанс». Усі команди отримали солодкі подарунки, надані центром соціальних служб для молоді. Вручали їх голова журі — начальник відділу освіти Микола Таран та директор центру соціальних служб Ігор Романець.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації