Вхід | Реєстрація

Непомітна «Ніка» і хет-трик Коби

Непомітна «Ніка» і хет-трик Коби
Десятий тур міні-футбольної першості Нових Санжар ознаменувався черговими перестановками у турнірній таблиці та зміною лідера у гонці бомбардирів.
Якщо говорити про трійку лідерів першості, то усі вони пройшли цей тур без втрат очок. Руденківська «Зоря-1» не мала ніяких проблем із дубинівським «Альянсом» і перемогла його з рахунком 8:3. Щоправда, деякі дубинівські вболівальники після цієї гри жартували: «Ми програли тільки перший тайм — 7:0, а у другому перемогли — 3:1!». Міліцейське «Динамо» легко розправилось зі ще одним представником низів турнірної таблиці — командою «Чкалова». Підсумок гри — 4:0 на користь правоохоронців. Нелегко далися три очки лише новосанжарській «Силі ради», яка у цьому турі зустрічалася із надзвичайно талановитим, але нестабільним «Стандартом». Гра видалася видовищною, напруженою і скандальною. З рахунком 3:2 перемогла таки «Сила ради», але після фінального свистка у гравців «Стандарту» було чимало запитань до суддів зустрічі. Так, на їхню думку, ті не призначили щонайменше два пенальті у ворота «Сили». Арбітри обидва епізоди потрактували по-іншому і на «шестиметрову» відмітку м’яч так і не поставили. «Сила ради» знову із серйозними складнощами бере три очки і продовжує погоню за «Зорею-1». Наразі обидві команди не знають поразок і в обох в активі по 30 очок. Усе менше часу лишається до їх особистої зустрічі, яка відбудеться 27-го лютого. Цей матч, скоріше за все, буде «золотим», і його переможець на 99 відсотків стане міні-футбольним чемпіоном.
Серед інших подій 10?го туру слід відзначити чергову перемогу новосанжарської «Ніки». У поєдинку із галущиногребляснькою «Юністю» команда була сильніша принаймні удвічі, що й підтвердив остаточний рахунок — 6:3. Слід зазначити, що «Ніка» не демонструє надзвичайно видовищної гри і не вражає кількістю забитих м’ячів, але стабільно бере очки і непомітно наближається до трійки лідерів. Зараз команда на п’ятому місці, але вже наступного туру може піднятися на четверте, якщо обіграє головне відкриття нинішнього чемпіонату — попівський «Авангард». А там рукою подати і до третьої — «призової» — сходинки.
У черговому турі скінчилося «двовладдя» у гонці бомбардирів. Артем Співак з «Альянсу» зумів відзначитися лише один раз, тим самим забивши свій 23?ій гол на чемпіонаті. А от Володимир Коба із «Юності» забив у ворота «Ніки» усі три голи своєї команди і тепер має на рахунку 25 м’ячів.
Результати інших матчів Х туру: «Зоря-2» — «Стандарт-95» — 4:0; «Маяк» — «Чиста криниця» — 3:5; «Штурм» — «Ворона» — 4:2; «Авангард» — «Колос» — 10:2; «Ветеран» — «Ворскла» — 3:4.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації