Вхід | Реєстрація

У лідерах —міські школярі

У лідерах —міські школярі
27 січня 2011 року на базі спорткомплексу «Іскра» Кобеляцької ДЮСШ проходили змагання з баскетболу (юнаки) та шашок серед ЗОШ 1–2 ступенів у залік районної Спартакіади школярів. У баскетбольному турнірі взяли участь 6 команд, які були поділені на дві групи, а потім проводились стикові поєдинки за 5, 3 та 1 місця. Перше місце вже традиційно посіла команда Кобеляцької школи-інтернату (директор В. Шпорт, учитель Є.Бровко), друге місце посіла команда Кобеляцької ЗОШ № 3 (директор Т. Масич, учитель Ю. Алексенко) і третє — у команди Канавської ЗОШ (директор, учитель А. Жорняк). Кращими гравцями змагань названі: Михайло Котенко (Канавська ЗОШ), Артем Карасьов (Кобеляцька ЗОШ № 3), Владислав Шульга (Кобеляцька школа-інтернат).
У змаганнях з шашок брали участь 15 команд. Склад команд: 1 юнак та 1 дівчина. Змагання проходили з 5 турів за швейцарською системою. Набравши 14 очок з 20 можливих, перше місце посіла команда Кобеляцької ЗОШ № 3 (директор Т. Масич, учитель Ю. Алексенко), друге місце з 13 очками посіла команда Білицької ЗОШ № 2 (директор І.Данько, учитель В. Мороз) і третє з 12 очками — у Кіровської ЗОШ (директор Л. Сім’яник, учитель В. Лісна). У особистому заліку серед дівчат перше місце виборола Олена Рахімова (Кобеляцька ЗОШ № 3), друге у Тетяни Лугової (Білицька ЗОШ № 2) і третє — у Тетяни Мирошниченко (Кобеляцька школа-інтернат). Серед юнаків перемогу святкував Владислав Лянник (Кустолово?Кущівська ЗОШ), другим був Анатолій Новописьменний (Кіровська ЗОШ) і третім — Олександр Литвин (Марківська ЗОШ).
З 27 по 30 січня 2011 року в місті Харків проходили змагання Чемпіонату України з футзалу серед дітей 2001 року народження. Участь у турнірі взяли 8 команд, які були поділені на дві групи. Команда Кобеляцької ДЮСШ (тренер Ярослав Дмитренко) потрапила до однієї групи з однолітками Харкова, Кіровограда та Амвросіївки (Донецька область). У своїй групі наші земляки поступились всім своїм суперникам, а в матчі за сьоме місце у впертій боротьбі програли юним футболістам із міста Володимирівки (Донецька область) з рахунком 0:2. А перемогу в Чемпіонаті України серед дітей 2001 року народження виборола команда «Металіст-1» (Харків), другою була команда «Олімпік» з міста Кіровограда і третьою — ще одна харківська команда «Динамо».

Автор: Георгій ГОРГОЛА, інструктор-методист ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2011, 12:44 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації