Вхід | Реєстрація

«Соколянин» Ґудзь — один з кращих футзалістів України

З 19 по 22 січня 2011 року в місті Лубни проходили змагання обласної Спартакіади школярів з баскетболу серед дівчат. Брали участь у змаганні 7 команд. Команда Кобеляцького району, до складу якої входили представниці Білицької ЗОШ № 1 та Бутенківської ЗОШ, посіла 7 місце.
З 20 по 23 січня 2011 року в місті Сміла Черкаської області проходив Чемпіонат України з футзалу серед юнаків 1998 року народження. Виступала на цих змаганнях і команда Кобеляцької ДЮСШ «Сокіл» з селища Білики (тренер Олексій Жук). Команда здобула дві перемоги та зазнала трьох поразок і посіла в загальному підсумку четверте місце. Кращим гравцем Чемпіонату України з футзалу був визнаний Роман Ґудзь з команди «Сокіл», який був нагороджений пам’ятним дипломом, а тренер команди Олексій Жук отримав пам’ятну статуетку.
З 20 по 23 січня 2011 року в місті Енергодарі Запорізької області проходили змагання відбіркового етапу Чемпіонату України з футзалу серед юнаків 1997 року народження. Команда Кобеляцької ДЮСШ «Лідер» (тренер Віктор Білорибець) боролася за вихід до фінальної частини змагань ще з 7 командами. Посівши третє місце, команда юнаків забезпечила собі вихід до фіналу.
З 21 по 23 січня на базі спорткомплексу «Іскра» проходили змагання першості України з футзалу серед дівчат 1996–97, 1998–99 років народження. У турнірі брали участь в обох вікових категоріях по 6 команд, які представляли Чернівецьку, Запорізьку, Сумську, Миколаївську, Черкаську, Донецьку та Полтавську області. У віковій категорії 1996–1997 р.?н. перше місце посіла команда «Жайвір» із міста Шпола Черкаської області, другою була команда «Надія» із Чернівецької області і третьою команда «Зоря» (Сумська область). Команда дівчат Кобеляцької ДЮСШ (тренер Людмила Єлізарова) посіла четверте місце. У віковій категорії 1998–1999 р.?н. перше місце виборола команда «Багіра» (Донецька область), друге у команди «Стелсі» (Запорізька область) і третє місце посіла команда «Колос» із міста Гребінки (Полтавська область). Команда «Лідер-1» Кобеляцької ДЮСШ (тренер Руслан Сабіров) посіла 5 місце, а команда «Лідер-2» (тренер Володимир Савченко) — 6 місце.

Автор: Георгій ГОРГОЛА, інструктор-методист ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2011, 13:33 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації