Вхід | Реєстрація

Служити народу — вигідно?!

Редакційні статті в журналі «Огонек», «От первого лица», в «Бульваре Гордона» нев’янучого Віталія Коротича стисло і ясно розкривають суть теми. От і в «Ехо» № 2 від 14.01.11 р., в редакційній статті «Страх повертається» кількома словами: «… Не крадь — і боятися нічого» передана вся суть сучасної трагікомедії. Математично точно цей вислів можна замінити іншим по формі, але однаковим за змістом — якщо нагрішив, то відповідай за діла свої.
Які діла мені згадалися? Нещодавно був у службових справах у ВП «Стожари». Вийшов з контори, а перед моїми очима — руїни «Хіросіми й Нагасакі», тобто, центру мануальної терапії. Так за це ж доведеться відповідати! Хто керував районом у той час, той і несе повну відповідальність за справи в районі.
Чому не зберегли мануалку? Невже влади не вистачило? Чого-чого, та тільки не цього. Я наведу приклад, і більшість зі мною погодяться. Біля цукрового заводу знаходиться комплекс відгодівлі ВРХ. Ним успішно керувала з дня створення Киричко О.Г. Коли настали «важкі» часи, він припинив роботу, але, дякуючи Ользі Григорівні, він зберігся. Це тільки вона знає, скільки треба сили, мужності, терпіння, щоб протягом багатьох років оберігати комплекс. І він дожив до наших днів цілим і неушкодженим.
Якби на той час районом керували або Киричко О.Г., або інший хазяйновитий керівник, то мануалка вціліла б. І на сьгоднішній день це був би всесвітньо відомий центр мануальної терапії., а Касьян М.А., можливо, був би живий та здоровий.

Автор: Юрій Руденко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2011, 15:12 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації