Вхід | Реєстрація

ДАІ закликає полтавців малювати

У січні 2011 року в Україні розпочався Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку «Ми зразкові пішоходи! А ви зразкові водії?», запроваджений Департаментом Державтоінспекції МВС України спільно з Моторним (транспортним) страховим бюро України та автомобільним журналом “Автоцентр”.
Організатори конкурсу переконані, що залучення дітей до вивчення Правил дорожнього руху через творчість сприятиме вихованню транспортної дисципліни і відповідального ставлення до власного життя, а також дозволить привернути увагу громадськості до проблеми безпечної поведінки дітей на дорозі.
ДАІ Полтавської області оголошує обласний етап Всеукраїнського  конкурсу дитячого малюнку «Ми зразкові пішоходи! А ви зразкові водії?» відкритим і запрошує взяти участь дітей віком від 6 до 16-ти років.
Роботи учасників конкурсу мають бути виконані довільною технікою (малюнок, живопис, композиція) і відображати теми, пов’язані з безпекою поведінки на дорогах, вулицях, у транспорті. Кожний малюнок учасника конкурсу повинен містити на звороті назву малюнка, прізвище та ім’я автора, його вік, місце проживання та назву навчального закладу. Роботи без зазначених критеріїв журі до розгляду не прийматиме.
Надавати малюнки до 10 березня 2011 року в управління Державтоінспекції Полтавської області за адресою: м.Полтава, вул.Фрунзе, 164.

Автор: СЗГ УДАІ в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. ВВВВ / 26 лютого 2013, 10:36

Коментар видалено за порушення п.2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації