Вхід | Реєстрація

Скарг до прокуратури побільшало

Скарг до прокуратури побільшало
Протягом 2010 року до прокуратури Кременчука надійшло 3143 звернення громадян, що на 222 більше позаминулорічного періоду. Із звернень, що надійшли, вирішено 2326 звернень (у 2009 році – 2116), що свідчить про збільшення порушень чинного законодавства суб’єктами господарювання міста.
При цьому слід відзначити, що з питань нагляду за додержанням і застосуванням законів, а саме щодо захисту конституційних прав і свобод громадян, звернень надійшло на розгляд до прокуратури менше, ніж у 2009 році.
Проведеним аналізом встановлено, що зменшення звернень у порядку нагляду за додержанням і застосуванням законів відбулось завдяки низці успішно проведених перевірок та внесених за їх результатами документів прокурорського реагування, в тому числі й винесенням постанов про порушення кримінальних справ.
Зокрема, за документами прокурорського реагування боржниками виплачено працівникам заробітної плати на загальну суму 8 млн. 989 тис. грн.
У галузі соціального захисту пільгових категорій громадян, соціального страхування та охорони здоров'я внесено 96 документів прокурорського реагування, за наслідками розгляду яких до фондів соціальної спрямованості сплачено суб'єктами підприємницької діяльності 1 млн. 471 тис. грн.
Також упродовж 2010 року на особистому прийомі прийнято 407 звернень від громадян, із них особисто прокурором - 143.

Автор: Тетяна КУЛАКОВА, старший помічник прокурора Кременчука; www.sp.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 лютого 2011, 16:24 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації