Вхід | Реєстрація

Полтавці хотіли налякати РАК шумним рок-концертом

Полтавці хотіли налякати РАК шумним рок-концертом
4 лютого – Всесвітній день боротьби з онкозахворюваннями.
Полтавці також не залишилися байдужими і вирішили налякати захворювання шумним рок-концертом. На театральну площу спочатку неохоче підтягував люд, в основному це виявилися ті, хто випадково проходив повз Театральну площу міста. Але потім зовсім не пошкодував, що опинився саме у цьому місці, саме у цей час.
Спочатку не охочі до танців полтавці «уважно» слухали гурт з музичного училища «Fate in the fire», що першим вийшов на сцену. Та вже з кожною наступною піснею люди на театральній площі починали рухати тілом і тупцювати ніжками, не то від захоплення, не то від морозу, який щипав за щічки і, мабуть, за ніжки:) Зате в цього гурту вже є свої фанати (музучилище своїх не залишає), які зменшили ряди присутніх на концерті зразу після виступу улюбленого гурту.
Майже в сольний концерт перетворився виступ полтавського рок-гурту Glowmen. Замість чотирьох пісень їм довелося співати аж сім. Публіка «не хотіла відпускати» музикантів, вимагала ще і ще веселих та запальних пісень. Як виявилося у арсеналі хлопців було багато того, чим можна здивувати присутніх, тому вони закликали всіх «прыгать до упаду». Але полтавці ще не настільки замерзли, деякі з них підтанцьовували і намагалися підспівувати зрозумілі англійські слова, але найбільше веселилися на сцені самі музиканти, намагаючись «запалити» присутню аудиторію. Хоча одного з них вони «конкретно запалили» - хлопець серед площі витанцьовував свої оригінальні рухи (і так протягом усіх пісень) під енергійну музику групи Glowmen.
Приємним сюрпризом для присутніх став виступ київського рок-гурту Gerold. Їхній «важкенький» рок змусив вже всіх перейматися веселими інтонаціями пісень і танцювати разом із неординарним і привабливим вокалістом. Колоритні композиції київських музикантів сподобалися полтавцям, яких на площі ставало все більше і більше.
Ще один момент – виявилося, що учасники гурту Gerold дуже веселі і відкриті люди у житті! Не можна було пройти повз музикантів після виступу і не поспілкуватися у рок-тусовці з учасниками гурту Gerold та Glowmen, які вже встигли знайти спільну мову. Позитив і нестримна емоційність музикантів «б’ють ключем через край» і змушують людей посміхатися, вірити, що музика дійсно може бути «цілющими» ліками.
Потроху рок-концерт перетворився на поп-концерт. Після рок-гуртів сценою заволоділи учасники творчого центру «Emili» і співали популярні хіти сучасності. Цей репертуар вже став зовсім близький присутнім, тому в танок пустилися і великі і малі. Нікому вже не було холодно, а на площі панували веселий настрій та емоційне піднесення.

P.S: Благодійна акція у підтримку онкохворих, ініційована громадським об’єднанням «Наш Шлях» за участю громадської організації «Європейська молодіжна ліга», виявилася заходом єднання людей. Адже полтавці не пройшли повз (за виключенням однієї літньої особи, що незадоволено кинула у натовп «Жах!» і попрямувала далі), залишилися, а ще – придбали на благодійному ярмарку-продажу дитячі мистецькі вироби, малюнки, вишивку.
Зібрані волонтерами кошти підуть на допомогу тим онкохворим, які дійсно потребують підтримки кожного з нас.

Автор: Кристина Филиханова, news.studclub.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 лютого 2011, 17:05 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації