Вхід | Реєстрація

Брати по-нашому: міцна дружба і вибиті зуби

Брати по-нашому: міцна дружба і вибиті зуби
У Нехворощі зустріч двох троюрідних братів закінчилась для одного — лікарняним ліжком, для іншого — кримінальною справою.
Зустрілися 23-річний Сергій та 25-річний Віктор (імена змінено — авт.) у компанії друзів, які відпочивали у одному з нехворощанських кафе. Разом випили, поговорили, потім ще випили. Градус у крові поступово зростав, зростав і градус розмови. Непомітно для них самих брати почали доводити щось один одному. «Та ти не правий!», «Та ні, це ти не правий!», «Нє, ти послухай!». Потім розмова із звичайної суперечки переросла у обмін образами: «Та ти знаєш хто?! — Та ти сам такий! — Та я тебе зараз!». Незабаром обидва сперечальники опинилися на вулиці. І тут розмова була вже короткою. Віктор, як старший і сильніший, не довго думаючи, затопив кулаком братові в обличчя з усієї сили. Той заточився і впав. Підвівся і знову отримав удар в обличчя. Далі удари сипалися один за одним. Бійка (а точніше — побиття) тривала доти, доки друзі двох братів не відтягли старшого від заюшеного кров’ю меншого. Піднявшись із землі, Сергій виплюнув із закривавленого рота кілька зубів. Потім друзі посадили його до машини і відвезли додому. Але відсипатись тієї ночі Сергію не довелося, адже батьки, побачивши, у якому він стані, швидко відвезли хлопця до нехворощанської лікарні. До речі, саме медики і зателефонували до чергової частини та викликали наряд міліції. Доки правоохоронці їхали із райцентру, у госпіталізованого хлопця виявили ушкодження середнього ступеня тяжкості: струс головного мозку, численні забої м’яких тканин обличчя, травматична ампутація чотирьох зубів верхньої щелепи. Співати, як відомий російський Шура, хлопець із Нехворощі навряд чи зможе, а от виглядати тепер буде дуже схоже. Принаймні, доки не вставить втрачені у суперечці із братом зуби.
Віктора міліціонери незабаром затримали. Проти нього вже порушена кримінальна справа за статтею 122 Кримінального кодексу України «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження». Сам Віктор стверджує, що із Сергієм вони вже помирилися і той зла на брата не тримає. Ну й добре. От тільки якби удари були сильнішими і бійка закінчилася б, не дай Боже, летальним випадком, то миритися було б уже ні з ким…

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 лютого 2011, 12:15 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації