Вхід | Реєстрація

Вісім курей — на двох

Вісім курей — на двох
Уранці, 30 січня 2011 року, вийшовши на подвір’я, жителька села Великі Солонці Новосанжарського району помітила, що з її господарства викрали 8 курей та алюмінієвий бідон ємкістю 10 літрів.
За допомогою одразу ж звернулася до працівників міліції.
Після звернення на місце події миттєво виїхали працівники міліції: перший заступник начальника райвідділу Василь Ткаченко, дільничний інспектор міліції Олександр Ільченко, оперуповноважений карного розшуку Віталій Головко, в.о. слідчого слідчого відділення Василь Білоцерківець.
Працівники райвідділу провели відповідну перевірку, під час якої з’ясували, що дану крадіжку було скоєно вночі. Самих крадіїв удалося затримати «по гарячих слідах», через декілька годин після отримання заяви. Зловмисниками виявилися 21-річний та 23-річний жителі с. Руденківка. На момент затримання молодики свою здобич збути не встигли, тому усіх птахів та алюмінієвий бідон вилучено та повернуто власниці.
Розповідає начальник райвідділу міліції Сергій Махно: «Затримані особи вже мали кримінальне минуле і були засуджені без позбавлення волі за вчинення крадіжок на території району, але на шлях виправлення не стали, на сьогодні проти зловмисників порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 КК України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до шести років. Винні особи затримані, зараз перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Автор: Оксана ГРУЗІН, інспектор по зв’язках з населенням та ГФ Новосанжарського РВ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 лютого 2011, 12:39 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації