Вхід | Реєстрація

Віталій Кас’яненко б’є рекорди

Віталій Кас’яненко б’є рекорди
Юний вихованець новосанжарської школи пауерліфтингу на престижних змаганнях побив кілька обласних рекордів. На черзі — Україна?
25-го січня у місті Полтава відбувся чемпіонат Полтавської області з пауерліфтингу. Команду Нових Санжар представляли три спортсмени у різних вагових категоріях на чолі з тренером Юрієм Стрюком.
З нового року змінились вагові категорії. Так тепер уже в категорії до 66 кг виступав уже знайомий новосанжарцям Віталій Кас’яненко. Наш спортсмен упевнено з першої заявочної ваги у кожній вправі здобув перемогу. Присяд — 220 кг, жим — 120 кг, тяга — 232.5 кг. Остання вага стала рекордом Полтавської області. У сумі Віталій підняв 572.5 кг. І ця вага теж стала рекордною для Полтавської області.
На жаль, невдалим видався день для старшого брата Віталія — кандидата у майстри спорту Сергія Кас’яненка. Він виступав у категорії 74 кг. І першу вправу — присяд — судді вирішили не зарахувати. Надалі змагання за суворими правилами для спортсмена закінчилися. Але кожна невдача повинна лише додавати хлопцю запалу. Адже досвід у спорті здобувається і невдалими виступами, а не тільки медалями.
Категорію до 83 кг захищав Сергій Ященко. Він показав 260 кг  у присяді, 142,5 — у жимі та 232,5 кг — у тязі. Сума — 635 кг — дала змогу посісти нашому спортсмену друге призове місце.
У результаті змагань команда Нових Санжар зайняла третє місце і обійшла команди Диканьки, Кременчука, Россошенець. Поступились наші хлопці лише потужним командам зі складом у 5–7 чоловік з Полтави та Комсомольська.Вітаємо  з цим успіхом команду і всіх, хто займається цим видом спорту. Адже це і їхня перемога.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 лютого 2011, 19:05 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації