Вхід | Реєстрація

Кубок Джалого знову в Миколи Старченка

Кубок Джалого знову в Миколи Старченка
4-го лютого у Нових Санжарах пройшов престижний шаховий турнір. За перемогу в ньому боролися найсильніші шахісти району та гості з інших міст.
Турнір пам’яті Івана Джалого встиг стати традиційним та надзвичайно престижним у шахових колах. Тому не дивно, що і цього року він зібрав вісімнадцять шахістів із Нових Санжар, сіл району та міста Полтава. Кожен мав шанс сісти за шахівницю та спробувати здобути перемогу в нелегкій інтелектуальній боротьбі.
Перед початком турніру пройшла офіційна частина його відкриття. Шахістів привітали заступник голови райдержадміністрації Іван Солодовник, заступник голови районної ради Микола Перерва, головний суддя змагань Віталій Баранович та дружина Івана Олексійовича — Світлана Джала.
Потім почався власне розіграш, який проходив за швейцарською системою. Із перших турів визначився ряд претендентів на перемогу. Прізвища знайомі — Віктор Коба, Микола Старченко, Леонід Береза. Із самого початку чомусь не пішла гра у юного таланта Сергія Давтяна. Він програв дві стартові партії, а тому розраховувати на перемогу далі було вже складно. Натомість у його старших партнерів гра йшла краще. Найбільш холоднокровним та вигадливим у ходах цього дня був новосанжарець Микола Старченко. Він і посів перше місце на турнірі. Другим став представник Полтави Микола Олійник. Третє місце зайняв іще один новосанжарський гросмейстер — Віктор Коба зі Стовбиної Долини. Кращою серед жінок-шахісток була Ірина Воронько з Нових Санжар, другою — нехворощанка Юлія Соколова, третьою — Олена Рябенко з Кунцевого. Усі переможці та призери були нагороджені грамотами і медалями від районної організації ФСТ «Колос», які вручала шахістам сама Світлана Джала.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 лютого 2011, 19:31 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації