Вхід | Реєстрація

Повний «перлець»?

Писати про «високу» українську політику здавна є справою невдячною. І не надто цікавою. Більшість із того, що там відбувається, є справами якщо не відверто незаконними, то не менш відверто неморальними. А пишучи про все це, навіть в контексті критики, і сам гріха набираєшся. Відверто нецікавими, прогнозованими і недалекоглядними є й основні персонажі тієї політики. З року в рік ось уже два десятиліття вони з усіх сил «піклуються» про народ, знімають із себе недоторканість і йдуть у Європу. Усе одне й те ж, ніхто особливими ноу-хау не відрізняється.
Щоправда, останніми днями наші можновладці, певно прочумавшись від зимової сплячки або новорічних свят, почали один за одним «перлити», тобто видавати на-гора «перли» красномовства та глибини думки.
Почав, як і годиться по рангу, Президент. Взяв та й запросив європейців приїжджати в Україну, коли розквітнуть каштани та почнуть роздягатися жінки. Європейці почули про таке та й заголосили про «сексизм» та гендерну нерівність. Хоча якщо зовсім відверто, то я особисто більше розумію та підтримую Президента, а не європейців. Хіба ж не приємно будь-якому здоровому фізично дядькові споглядати квітучі каштани та стрункі жіночі ніжки. А європейці голосять, бо їх жаба душить. Ну немає у них таких красивих жінок, як в Україні. Так що Президент все правильно сказав. Тим більше, що, по великому рахунку, нам, крім як жінками й каштанами, і хвалитися нічим. Хоча в разі, коли наші «державні мужі» ще років із двадцять отак, як зараз, покерують, то не буде в Україні ні каштанів, ні жінок. Перші — засохнуть, другі — виїдуть.
А ось те, що «виперлили» наші ну зовсім не народні депутати, напевне, розуміють лише вони самі. Вони винайшли простий і геніальний водночас спосіб керувати вічно. Конституцію ж судом змінили? Змінили! Отже, й виборів не буде, точніше, їх перенесуть на пізніше. І що, скажіть, завадить дядькам із парламенту перед черговими виборами знову змінити Конституцію і знову перенести вибори? І так до безконечності.
А як вам «перл» одного із регіоналів про те, що Конституцію він і його колеги (незалежно від партійного окрасу) порушують щодня? Макеєнко, здається, того дядька звуть. Це той, що розповів про постійне голосування чужими картками. А головний «законник» Лавринович це підтвердив. І пояснив, що дотримання Конституції і законодавства у Верховній Раді просто нікому не потрібне. Ну що це, як не «повний перлець»?

Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 лютого 2011, 11:32 | Полтавщина | Редакційна
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації