Вхід | Реєстрація

У Нових Санжарах з’явились перші хокеїсти

У Нових Санжарах з’явились перші хокеїсти
Довгоочікуване відкриття катка на території центрального стадіону селища нарешті сталося. Лід, щоправда, залишає бажати кращого, але перших бажаючих покататися це не відлякує.
Епопея із заливанням катка тривала довго. Точніше, кілька місяців. То не було потрібних морозів, то вода була надто гарячою і замість замерзати, розтоплювала і ту невеличку кірку, яка дивом схоплювалася. Нарешті славнозвісні січневі морози (які, втім, стояли усього кілька днів — авт.) дозволили організаторам таки залити каток. Щоправда, лід не скрізь виявився гладеньким та рівним, але у вівторок 1?го лютого каток відкрили для бажаючих покататися.
Першими на лід, звичайно ж, кинулися учні Новосанжарського НВК, які ковзанів на ногах не мали, але отримували неприховане задоволення і від ковзання на ногах. Першими спробували лід по-справжньому голова райради ФСТ «Колос» Віктор Рибалко та інструктор зі спорту Віталій Баранович. Вони не тільки «нарізали» кола катком, але і зійшлися у імпровізованій хокейній боротьбі. І ключки, і шайби були справжніми, от тільки команди складалися усього із двох гравців.
— Команда то у нас є, — повідомив Віталій, — нам би тільки трохи підтренуватися — і можна їхати в гості до кобелячан.
Стан льоду обидва оцінили як задовільний. Утім, Віталій Баранович зазначив, що у справжній хокей на такому майданчику не пограєш — надто нерівний лід. Та організатори збираються іще дозаливати каток, а тому лід іще можуть вирівняти.
Першими «ластівками», які прийшли на майданчик просто покататися, були Олександр та Тетяна. Вони приїхали із села Судівка, дізнавшись про відкриття катка від новосанжарських школярів. Олександр розповів, що раніше вони каталися на місцевій річці Полузірці, але потім завадив мерзлий сніг. Часом пара їздила до Полтави — на каток у Парк Перемоги. Тепер ось вирішили спробувати лід у Нових Санжарах.
— Лід, звичайно, не найкращий, але добре, що хоч такий каток є, — висловили спільну думку обидва ковзанярі.
Хочеться вірити, що за тиждень людей на ковзанах на каткові стане значно більше і з такими трудами залитий спортивний майданчик дійсно принесе новосанжарцям справжню зимову радість.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 лютого 2011, 12:46 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації