Вхід | Реєстрація

«Спарта» (Білики) — переможці першості Кобеляцької РО ВФСТ «Колос»

5 лютого на майданчику зі штучним покриттям відбулися фінальні змагання першості Кобеляцької РО ВФСТ «Колос» з міні-футболу серед команд сільських громад району сезону 2011 року.
Змагання, в яких брали участь 25 команд, відбувалися на майданчику зі штучним покриттям були розподілені на два етапи 5 груп по 4 команди та 1 група з 5 команд. До фінальної частини вийшло 6 найсильніших команд цього розіграшу, які були розділені на дві групи. До першої потрапили такі команди: «Прапор» (Підгора), «Спарта» (Білики) та Шенгури. У другій брали участь команди «Чапаєве» (с. Червоні Квіти), яка за вихід з групи змагалася з мініфутболістами сіл Орлика та Чорбівки, котрі вперше вийшли до фінальної частини.
Усі ігри учасників змагань щиро підтримували вболівальники, і тому гравці команд намагалися показати їм усі свої навики та вміння. Як результат, за весь фінальний етап була зафіксована лише одна нічия.
З самого початку беззаперечним  претендентом на перемогу в змаганнях вважалася команда «Прапор». Та не так сталося, як гадалося. Ще в груповому етапі вона зазнала нищівної поразки від команди «Спарта» з рахунком 4:1. А перед цим матчем біличани мінімально перемогли команду з Шенгурів — 1:0. Таким чином, «Спарта» могла готуватися до фінального поєдинку. Шенгури поступилися і в другому своєму матчі, цього разу команді «Прапор» з рахунком 3:1. У іншій групі перше місце зайняла команда «Чапаєве», яка зіграла в нічию 1:1 з командою Орлик та 2:1 перемогла своїх географічних сусідів — команду Чорбівки. Орлик поступився Чорбівці — 3:2.
Перед фіналом були розіграні решта місць.
П’яте місце здобули мініфутболісти з Орлика, які перемогли команду Шенгурів — 3:0.
У матчі за третє місце «прапоряни» святкували мінімальну перемогу над Чорбівкою з рахунком 3:2.
Фінал став таким собі протистоянням двох кращих молодих за віком команд розіграшу, в якому зустрічалися «Спатра» та «Чапаєве». Основний час не виявив переможця — 1:1. У серії післяматчевих пенальті голкіпер біличан приніс перемогу своїй команді, зумівши відбити один з ударів, а його партнери забили три голи.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 лютого 2011, 14:10 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації