Вхід | Реєстрація

Памятник Мазепе поедет не в Полтаву, а в Калуш

Памятник Мазепе поедет не в Полтаву, а в Калуш
Пока полтавские власти не решаются установить в городе памятник украинскому гетману Ивану Мазепе, уже нашлись желающие поставить его у себя.
Мэр Калуша Игорь Насалик готов установить памятник Мазепе у себя в городе. Для этого городской власти потребуется 400 тыс. грн., однако Насалик готов их выложить из собственного кармана. Депутаты калуского горсовета не против инициативы своего головы.
Напомним, что сам памятник планировали установить в Полтаве ещё в 2009 году. Однако ни старая, ни новая городская власть Полтавы не проявила к этому вопросу должного интереса. Полтавский городской голова Полтавы Александр Мамай заявил в интервью «5 каналу», что это не его уровень принятия решений. Также, по его мнению, свое слово должна сказать полтавская громада.

Автор: Андрей ПЕТРОВ, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 лютого 2011, 10:03 | Полтава | Культура та освіта
1. KING / 18 лютого 2011, 02:54
Бл**ь що за дебілізм?? У Кременчуці якась невідома всім орагнізація збирається поставити пам'ятник Катерині 2! І за що??! За те що вона там колись мимоходом була (по дорозі до спаленої нею Січі). І "громада" не проти О_о
В Полтаві хочуть поставити пам'ятник історичній особі, яка має вельми примітну позицію в історії цього міста... І товариші властьімущі всяко стараються цього не зробити.

Поясність мені, дурному, в чому тут логіка?? І не потрібно приписувати сюди "Свободу" чи всяку іншу політичну братву, ви мені без політики поясніть в чому логіка, будь ласка!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації