– Ярмарки відбуватимуться в усіх містах та райцентрах області, в тому числі і в Полтаві. Ми рекомендуємо виробникам ціни, за якими бажано продавати продукцію. Охочі продавати за цими цінами є. Адже виробники не платять на цих ярмарках ринковий збір, отримують живі гроші для свого виробництва та створюють конкуренцію великим супермаркетам, які можуть, навіть, знизити ціни, – повідомила Олена Адамович, заступник голови обласної державної адміністрації з економічних питань. – Наші виробники їздять, навіть, у Київ влаштовувати такі ярмарки. Так що Полтавщина годує столицю недорогими продуктами
Ціни, рекомендовані виробникам на ярмарках, що будуть проходити у першому півріччі цього року:
Гречка – до 14 гривень
Картопля – 5,5 гривень
Капуста – 6 гривень
Цибуля – 5,5 гривень
Буряк – 5,5 гривень
Морква – 5,5 гривень
Свинина – 30-35 гривень
Олія – 10-11 гривень
Мед – 30-33 гривень
Борошно – 2,9-3,1 гривень
Молоко – 5-6 гривень
Яйця – 4,5-5 гривень
Масло 39-51 гривень за кілограм (в залежності від жирності)
Нагадаємо, у Полтаві ярмарок проходить по вулиці Шевченка у вихідні. Наступний буде 19 лютого.