Вхід | Реєстрація

«Сила ради» виграє кубок з волейболу

У спортивних залах Новосанжарського НВК розіграли волейбольний кубок, присвячений пам’яті Героя Радянського Союзу Івана Гавриша.
Участь у змаганнях взяли 8 команд із селища та сіл району: «НВК-1», «НВК-2», «Лелюхівка», «Студент», «Маяк» (Малий Кобелячок), «Старт» (Крута Балка), «Сила ради» та «Група здоров’я». Перед початком турніру волейболістів привітав завідуючий відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Володимир Литвиненко.
Розіграш провели за олімпійською системою з вибуванням. У 1/4 були зафіксовані наступні результати: «НВК-1» — «Лелюхівка» — 2:1; «Студент» — «Маяк» — 2:0; «НВК-2» — «Група здоров’я» — 0:2; «Сила ради» — «Старт» — 2:0. У 1/2 «Студент» в обох партіях переміг «НВК-1» — 2:0; «Сила ради» так само впевнено переграла «Групу здоров’я» — 2:0.
У фіналі турніру у впертій та безкомпромісній боротьбі «Сила ради» перемогла «Студент» з рахунком 2:1 і вперше завоювала почесний кубок. Переможців нагородили кубком та грамотою, а фіналіста — грамотою райради ФСТ «Колос».
Організатори турніру вдячні за допомогу Лелюхівському сільському голові Віталію Рою та раді підприємців села Лелюхівка, які виділили 150 гривень на призовий фонд турніру.
За підсумками турніру із кращих гравців було також сформовано волейбольну збірну району. Ця команда виступила на зональних змаганнях у Кобеляках, де посіла 3 місце, поступившись господарям та волейболістам з Кременчука.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 лютого 2011, 16:20 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації