Вхід | Реєстрація

Хто зупинить лідерів?

Хто зупинить лідерів?
У черговому турі міні-футбольної першості Нових Санжар обидва лідери — «Зоря-1» та «Сила ради» — взяли по три очки. Схоже, що перші очки ці команди втратять лише в очній зустрічі.
«Зоря-1» у своєму поєдинку встановила рекорд цьогорічної першості. Команда забила у ворота галущиногреблянської «Юності» аж… 18 голів! Тепер руденківським футболістам не вистачає лише трьох голів, щоб закрити сотню забитих голів на чемпіонаті. Що ж до їх суперника, то «Юність» тепер має не зовсім приємний показник у 100 пропущених голів. Хоча і цей результат не є абсолютним анти-рекордом, адже до воріт стовбинодолинського «Колоса» суперники «наколотили» вже 102 м’ячі.
Продовжуючи тему рекордів, слід згадати чергові перестановки у гонці бомбардирів чемпіонату. Артем Співак із «Альянсу» у суботу забив сім голів «Стандарту-95» і довів рахунок своїм голам до 31-го. Але його головний конкурент — Володимир Коба з «Юності» — у неділю відзначився чотири рази у грі із самою «Зорею-1» і знову обійшов суперника. На рахунку у Володимира відтепер 32 голи. Гонка бомбардирів триває.
Як, власне, і боротьба за чемпіонство. Деякі вболівальники сподівалися, що у цьому турі досвідченій «Ніці» під силу зупинити молоду та амбіційну «Силу ради». Але інтрига у матчі почала помирати вже на першій хвилині. Саме на ній лідер «Сили» Олександр Кириленко скористався пасом Андрія Томіліна і потужним ударом відкрив рахунок — 1:0. За кілька хвилин Віталій Гарець чудовим пасом знайшов Кириленка перед порожніми воротами і той оформив дубль — 2:0. У другому таймі домінування «Сили ради» продовжилось. Спочатку Андрій Томілін, а потім Сергій Соломашенко зробили рахунок вже розгромним і дуже неприємним для «Ніки» — 4:0. І коли змерзлим глядачам здалося, що дивитися буде вже ні на що, інтрига у матчі чудовим чином ожила. «Ніка» заробила та реалізувала пенальті, потім 10-метровий штрафний удар. «Сила ради» притиснула суперника і змусила забити автогол, але потім пропустила іще двічі. І кінцівку змушена була проводити із не дуже комфортним рахунком 5:4, ризикуючи втратити майже стовідсоткову перемогу. Але на останніх секундах забила не «Ніка», а форвард «Сили ради» Андрій Томілін, який приніс своїй команді підсумкову перемогу з рахунком 6:4.
Обидва лідери знову здобули перемоги і синхронно набрали по 36 очок. Все йде до того, що доля чемпіонства визначиться у очній зустрічі між цими  двома командами. Зрештою, чого іще бажати? Тому усі новосанжарські вболівальники із нетерпінням очікують поєдинку «Сила ради» — «Зоря-1», який відбудеться 27-го лютого о 10.00.
Результати поєдинків 12-го туру: «Маяк» — «Ветеран» — 4:7; «Альянс» — «Стандарт-95» — 10:3; «Штурм» — «Чиста криниця» — 3:6; «Чкалове» — «Стандарт» — 4:15; «Динамо (РВ ГУМВС)» — «Колос» — 12:5; «Юність» — «Зоря-1» — 7:18; «Зоря-2» — «Ворскла» — 4:1; «Авангард» — «Ворона» — 7:1; «Сила ради» — «Ніка» — 6:4.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 лютого 2011, 17:34 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
1. Invincible / 18 лютого 2011, 08:24
Авангард показує дуже нестабільну, часом "інфарктну" гру (поразка від "Чкалова"),так що тут вірогідність перемоги "Зорі" 99 %, а "Динамо" просто нічого буде протиставити швидким і технічним футболістам "Зорі". (згадайте їх матч з тим же "Авангардом", який закінчився 2:6).
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації