Вхід | Реєстрація

З нагоди Дня захисника Вітчизни «беркутовці» гамселили один-одного

З нагоди Дня захисника Вітчизни «беркутовці» гамселили один-одного
Для правоохоронців рукопашний бій є прикладним видом спорту і саме спецназівцям найчастіше доводиться використовувати його на практиці. У більшості випадків бійці повинні діяти в екстремальних умовах при дефіциті часу, тому і ефективність діяльності працівників будь-якого міліцейського спецпідрозділу значною мірою залежить від якості фізичної підготовки.
Напередодні Дня захисника Вітчизни, на базі спорткомплексу УМВС України в Полтавській області  пройшли змагання серед бійців міліцейського спецназу «Беркут». Всього у змаганнях брали участь більше 20 бійців, серед яких були майстри спорту, кандидати в майстри спорту, у тому числі переможці та призери чемпіонатів України, чемпіонатів серед правоохоронних структур, всеукраїнських "Динаміад". Також у змаганнях брали участь і молоді спортсмени, вершини спорту для яких ще попереду.
Звертаючись до присутніх, командир роти міліції особливого призначення «Беркут», капітан міліції Олександр Куценко сказав: «Рукопашний бій - спорт мужніх і сильних чоловіків у якому можна повністю реалізувати себе за рахунок всебічної фізичної підготовки, волі до перемоги. Всім учасникам змагань бажаю чесної перемоги, а уболівальникам - цікавих поєдинків!».
Слід зазначити, що змагання з рукопашного бою привернули увагу колишніх співробітників «Беркуту», ветеранів та колег із інших силових структур.  Глядачі не приховували своїх емоцій під час проведення сутичок. Протягом трьох годин гідні суперники демонстрували відмінну фізичну підготовку та спортивний азарт. У тому, що цей вид спорту досить жорсткий, присутні мали змогу побачити на власні очі.

Загалом місця розділилися таким чином:
У ваговій категорії до 80 кілограмів:
Перше місце посів Віталій Проценко, командир відділення 1-го оперативного взводу, призер першості Полтавської області з рукопашного бою.
Друге місце посів Анатолій Муравський, міліціонер 1-го оперативного взводу, переможець першості області з рукопашного бою.
Третє місце посів Євген Качковський, міліціонер 2-го оперативного взводу, призер першості Полтавської області з рукопашного бою.

У ваговій категорії понад 80 кілограмів:
Перше місце зайняв Олександр Галаган, міліціонер 1-го оперативного взводу, призер першості Полтавської області з рукопашного бою.
Друге місце зайняв Валентин Горобець, командир віділення 2-го оперативного взводу, призер першості Полтавської області з рукопашного бою.
Третє місце зайняв В’ячеслав Тищенко, командир відділення 1-го оперативного взводу, кандидат в майстри спорту.

В номінації «Воля до перемоги» першість здобув Сергій Горобець, міліціонер снайпер 1-го оперативного взводу. 
Заступник начальника УМВС Полтавщини - начальник міліції громадської безпеки, полковник міліції Олександр Іванович Острянин, підкреслюючи важливість проведених змагань, зазначив: «Подібні заходи займають одне з провідних місць у вихованні міліцейських кадрів, оскільки вони сприяють підтримці справжнього чоловічого духу, відшліфовують професійні навички та забезпечують постійну боєздатність».

Автор: Анна Масельскас, ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 лютого 2011, 16:21 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації