Вхід | Реєстрація

У Полтаві п’яний чоловік випав із четвертого поверху

У Полтаві п’яний чоловік випав із четвертого поверху
Жителі однієї із багатоповерхівок по провулку Латишева у Полтаві близько одинадцятої ночі в одному із під’їздів почули крик людини та звук розбитого скла. Коли мешканці, які в цей час ще не спали, вийшли із своїх квартир, то побачили на сходинковій площадці між четвертим та третім поверхом розбите вікно.
Спочатку люди подумали, що це робота якихось хуліганів, однак коли підійшли поближче, то через віконний отвір помітили чоловіка, який лежав на снігу під будинком. Вискочивши на вулицю для надання допомоги, люди побачили, що «парашутист» перебуває у майже непритомному стані, однак, зовсім не від отриманих травм, а від алкоголю.
Чоловіком, який відчув смак вільного падіння з висоти четвертого поверху, виявився 43-річний полтавець Володимир М. Увечері він зайшов у гості до своїх знайомих, які проживають у даному будинку. Завітав, як прийнято, не з порожніми руками, а з «чекушкою», тому розмови про життя-буття поєднались із вживанням алкоголю. «Володя до нас прийшов уже п'яний, - говорить співмешканка власника квартири, - я його таким раніше ніколи не бачила. Я пішла спати, тому що наступного дня мені потрібно було зранку вставати на роботу, а чоловіки залишились на кухні». Коли гостю дали зрозуміти, що час уже іти додому, він ледве стояв на ногах. Зважаючи на таку «втому», Володимир не хотів нікуди іти і попросився залишитись ще на деякий час. Однак, господар до цього поставився без розуміння, виставив п'яного товариша за двері і пішов спати.
«Через декілька хвилин, - розповідає власник квартири, - я почув гучний гуркіт у вхідні двері. Коли відкрив їх, то побачив Володимира, який щось мені кричав. Я сказав, щоб він ішов додому та він продовжував кричати. Тоді я дав йому ляпаса і хотів закрити двері, однак, він вхопив мене і "спустив" зі сходів. Я вдарився головою об стіну. Що було далі не пам'ятаю». П'яний гість, спускаючись сходами до свого товариша, який лежав на сходинковій площадці між четвертим та третім поверхом, зачепився за перила і сам полетів донизу. Володимиру, який також «приземлився» на площадці, поталанило менше ніж його товаришу: на шляху його падіння замість стіни, яка могла б його зупинити, зустрілось лише вікно. Розбивши своїм тілом скло, він полетів на землю під будинок.
За декілька хвилин мешканці будинку викликали швидку медичну допомогу, яка і доправила його у лікарню. Незважаючи на солідну висоту, з якої випав чоловік, за його словами, він відбувся лише переломом ноги та декількох ребер. Зараз перебуває у лікарні і почуває себе добре, повідомили в УМВС у ПОлтавській області. У тому що сталось звинувачує лише себе і говорить, що «народився у сорочці», адже все могло закінчитись набагато гірше.
«На превеликий жаль, це далеко не єдиний випадок, коли внаслідок надмірного вживання спиртного жителі Київського району втрачають своє здоров'я, а інколи і життя, - говорить начальник дільничних інспекторів Київського РВ капітан міліції Дмитро Ворона. - Перебуваючи у стані сильного алкогольного сп'яніння люди випадають з балконів, отримуючи тяжкі травми, падають і отримують ушкодження на вулицях, які зараз покриті ожеледицею, потрапляють під колеса автомобілів. Протягом цієї зими декілька полтавчан у стані сильного сп'яніння замерзли на вулицях. Багатьох подібних випадків можна було б уникнути, якби особи, які разом вживають спиртні напої, не залишали своїх товаришів, які випили зайвого, а допомагали їм добратись додому. Від багатьох травмувань та смертей могли б спасти і звичайні перехожі. Звичайно, не потрібно підходити до п'яного на вулиці і пропонувати свою допомогу - він може бути небезпечний. Потрібно лише зателефонувати у міліцію - нехай у результаті цього п'яна людина проведе деякий час у відділку та заплатить штраф у декілька десятків гривень, однак, це може врятувати їй життя - вона не замерзне на вулиці і не потрапить під колеса авто. Хоча, найкращим способом запобігання подібних ситуацій є, звичайно, відмова від алкоголю, або, хоча б підвищення культури його споживання: потрібно завжди мати міру і вміти вчасно зупинитись».

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 лютого 2011, 10:42 | Полтава | Надзвичайне
1. zevo / 24 лютого 2011, 14:15
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Нащо про цього дебіла писати? Все рівно пити він не покине, поки не двине коні, до чого й приближається...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації