Вхід | Реєстрація

Шахи, шашки, теніс

19-го лютого у селі Супротивна Балка пройшов турнір, присвячений пам’яті ентузіаста спорту Олексія Хавера.
Перед початком турніру учасників привітали заступник голови районної ради Миколи Перерва, керуючий ВП агрофірми «Зоря» Микола Воронько та головний суддя змагань — голова райради ФСТ «Колос» Віктор Рибалко.
Після цього розпочався турнір, у якому визначали кращого не лише у шахах, але і у шашках. Поруч змагалися і дорослі, і підлітки, але і в тих, і в інших боротьба була серйозною. У шахах серед дорослих перемогу святкував досвідчений Віктор Коба зі Стовбиної Долини, другим став Сергій Палько, третім — Михайло Васюта (обидва із Супротивної Балки). Серед юних шахістів перемогу святкував Володимир Рой із Пасічного, другим став Юрій Васюта із Супротивної Балки, третім — його односельчанин Сергій Гавриш. У турнірі з шашок кращим був Ілля Гарагонич з Пасічного, другим — Євген Шевченко (також — Пасічне), третім став супротивнобалківець Юрій Васюта. У дівчат трійку призерів склали Катя Повстяна, Аліна Рой та Оксана Гарагонич — усі з Пасічного.
Окрім інтелектуальних видів спорту, турнір містив у собі ще й таку рухливу гру, як настільний теніс. У ньому переміг Сергій Клованич із Пасічного, а друге і третє місця посіли його односельчани Володимир Рацин та Денис Шевченко. Усі переможці та призери були нагороджені грамотами. Організатори турніру висловлюють вдячність за допомогу у проведенні змагань Супротивнобалківській сільській раді, агроформуванню «Зоря» та місцевим підприємцям.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 лютого 2011, 15:53 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації