Вхід | Реєстрація

Передсвятковий турнір

Передсвятковий турнір
У Котельві, на батьківщині легендарного командира партизанського з’єднання Сидора Ковпака,, традиційно проходить міжобласний турнір з настільного тенісу, присвячений Дню захисника Вітчизни. Цього року сюди з’їхалось більше 40 любителів малої ракетки. Змагання проходили за підтримки Котелевської райдержадміністрації і районної ради. На церемонії відкриття з привітальним словом і військовими піснями під гітару виступив воїн-афганець майор Олександр Корост.
Турнір проходив по чотирьох вікових категоріях серед хлопців та дівчат. Шість представників групи настільного тенісу Кобеляцького НВК № 1 отримали шість нагород та пам’ятні подарунки від організаторів змагань.
Серед дівчат у віковій категорії 1997–98 р. н. весь п’єдестал був наш — Олександра Покидько, Анна Грабар, Наталія Попп. А у віковій групі1999 року народження і молодших першою стала Анна Грабар. Серед хлопців золоті і срібло у віковій категорії 1994–95 року народження здобули Сергій Зінченко та Михайло Кузема.
Нагороди і призи вручали начальник відділу освіти Котелевецької райдержадміністрації Олександр Махов та голова спілки ветеранів району Володимир Сахно.
Після цього наша делегація відвідала музей Сидора Ковпака, де його директор Катерина Кулинич розповіла про рейди партизан через 18 областей України, про те, що йшли ковпаківці  тилами ворога, підриваючи мости та дороги, розбиваючи маленькі гарнізони та блокуючи великі, петляючи і з’являючись там, де їх ніхто не чекав. Проходили партизани з піснями та посмішками по містах і селах, повертаючи людям віру в перемогу.
Добре, що на таких прикладах нашої історії виховуються юні спортсмени, майбутні  захисники Вітчизни.

Автор: Борис АНДРОНОВ, тренер з настільного тенісу, голова федерації настільного тенісу Кобеляцького району


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 лютого 2011, 16:14 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації