Вхід | Реєстрація

Ігор Масич став рекордсменом України

Днями кобеляцькі пауерліфтери та армреслери надзвичайно успішно виступили на обласних змаганнях.
Вихованці Романа Горбенка, тренера кобеляцької ДЮСШ з пауерліфтингу, їздили в Лубни на чемпіонат області. І повернулися із кількома десятками медалей, більшість з яких — найвищого ґатунку. Чемпіонами у своїх вагових категоріях стали зовсім юні спортсмени Вікторія Дорошенко, Вікторія Лисова, Євген Дендеберя, Анатолій Кіптілий, Володимир Зеленський, Микола Котляревський і Віталій Овсієнко. Підтвердили свій високий статус і досвідчені пауерліфтери, такі як Роман Пивовар та Юрій Чернявський.
Особливо потрібно виокремити виступ Ігоря Масича. Він став чемпіоном у всіх трьох вправах, показавши надзвичайно високі результати: жим — 100 кілограмів, станова тяга — 160, присідання — 110. Хлопець встановив рекорд України у своїй категорії. І це при тому, що його особиста вага становить 60 кілограмів.
Гарний почин пауерліфтерів підтримали і рукоборці. Вони брали участь у чемпіонаті області серед юнаків. У командному заліку кобелячани — і юнаки, і дівчата — зайняли другі місця, поступившись лише господарям змагань — козельщанам.
У особистому заліку чемпіонами стали Марина Малько, Марина Шуліка, Лідія Дрига та Ігор Любавін. Другі місця посіли Оксана Мандибура, Іван Назарько, Олександр Омельченко, треті — Юлія Асауленко і Ніна Петренко. Добре боролися, хоча й не стали призерами, Ігор Соляник, Олександр Дергунов, Лілія Петренко, Едуард Дунай, Андрій Чобан, Микола Слісаренко і Олександр Біденко.
Потрібно відзначити і тих вихованців Кобеляцького ДЮСШ, котрі стали студентами і нині захищають честь Полтавського національного технічного університету. Добре знайомі кобелячанам Марина Левченко, Олег Дудко і Гарік Матевосян стали чемпіонами, а Вардан Матевосян і Юлія Курись посіли треті місця.
Не можна забути і спонсорів, завдяки допомозі яких стала можливою поїздка пауерліфтерів на змагання. Команді допомогли Кобеляцька ДЮСШ, приватні підприємці Юрій Срібний, Микола Антонов і громадська організація «Сила Громади».

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 лютого 2011, 16:43 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації