Вхід | Реєстрація

Українці просять бути українцями

Українці просять бути українцями
З 21 по 23 лютого 2011 року на Решетилівщині відбулася національно-захисна акція по збереженню національної та мовної ідентичності українців.
В ході акції поширювався агітаційний матеріал з проханням до українців в 2011 році на переписі населення вказати свою причетність до української нації та вживання української мови в повсякденному житті.
Схожа акція також відбувалася і в Чорнухинському районі.
Як заявив заступник голови Полтавської обласної організації ВО «Свобода» Анатолій Ханко: «Ці акції, які ми провели в ці дні є першими кроками на попередження дій антиукраїнських сил, в особі Партії Регіонів і Комуністичної партії України, що вже зараз в Центральній і Східній Україні намагаються, методами тиску та умовлянь, схилити українців до зради своїх українських пращурів і записатися на майбутньому переписі «росіянами» та «російськомовним населенням". Ця влада такими методами хоче витіснити українців з наших етнічних земель та мати підґрунтя для подальшої русифікації та ведення другої державної мови».
Полтавська обласна організація ВО «Свобода» планує провести ряд заходів для підняття та обговорення даного питання на теренах регіону і зробить все можливе для того, щоб не дати змінити українофобській владі ні етнічний, ні мовний склад області.

Автор: Прес-служба Полтавської обласної організації ВО «Свобода»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 лютого 2011, 17:49 | Решетилівка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації