Вхід | Реєстрація

Новосанжарські боксери — четверті в області

Новосанжарські боксери — четверті в області
У місті Кременчук пройшов чемпіонат Полтавської області з боксу серед юнаків 1997–1998 років народження. Участь у ньому взяли і новосанжарські боксери.
Новосанжарську ДЮСШ на змаганнях представляли вісім юних боксерів. З них четверо посіли перші місця, двоє зайняли треті і лише двоє поступилися своїм суперникам. Так І місце у ваговій категорії до 36 кілограмів виборов Мирослав Колодяжний, учень 7-А класу Новосанжарського НВК. Першим у своїй ваговій категорії до 42,5 кілограма був Дмитро Матяшенко, учень 7-го класу Драбинівської школи. У ваговій категорії до 48 кілограмів святкував перемогу Назар Узлов із 7-Г Новосанжарського НВК. Переміг своїх суперників та зайняв І місце і Олег Хмара, який виступав у категорії до 78 кілограмів та представляв 8-А клас Новосанжарського НВК.
«Бронзові» треті місця посіли ще двоє новосанжарців — Валерій Резніков із 7-Г та Віталій Мошура із 7-В Новосанжарського НВК. Не пощастило на цих змаганнях лише Сергію Вербі та Юрію Ялтіну, які свої поєдинки програли. У підсумку змагань команда Нових Санжар зайняла 4 командне місце із 10 учасників. Слід зауважити, що ці змагання були відбірковими. За їх результатами формувалася збірна команда для поїздки на чемпіонат України у місті Шостка Сумської області.
Попереду у наших боксерів нові відповідальні змагання. Так 25–26 лютого команда Нових Санжар візьме участь у відкритій першості Сумської області. А з 2 по 5 березня на чемпіонат області, який пройде у місті Миргород, поїдуть більш дорослі та досвідчені боксери Новосанжарської ДЮСШ. Там нашу команда представлятимуть новосанжарці Денис Логунов, Андрій Шейн та Ігор Панченко (кандидат у майстри спорту, учасник чемпіонату Європи у Болгарії); Ростислав Троян, Валерій Братанов і Сергій Буров з Руденківки, Олександр Павленко з Влеиких Солонців та Артем Соляник із Лелюхівки. Побажаємо нашим хлопцям удачі та нових нагород.

Автор: Олександр Довженко, тренер з боксу Новосанжарської ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 лютого 2011, 11:44 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації