Вхід | Реєстрація

У наступному турі нас очікують битви лідерів

У наступному турі нас очікують битви лідерів
(Міні-футбол)
Наступного тижня, у неділю, може визначитися переможець зимової першості Кобеляк з міні-футболу у другій лізі.
6 березня вболівальників очікують два надважливих і суперпринципових поєдинки. У першій групі о 14-ій годині розпочнеться матч між кобеляцьким «Колосом» і «Проциками». Першим перемога потрібна для того, щоб не відстати від лідера чемпіонських перегонів — «Буциків». Нічия, а тим більше — програш зроблять шанси «колосян» на чергове чемпіонство якщо не примарними, то дуже проблематичними. Для «Проциків» результат уже не матиме надто принципового значення. Вони цього року чемпіонами навряд чи стануть. Але це сильна команда із власними амбіціями. Гру вони не «здадуть». А звільнившись від необхідності будь-що давати результат, можуть його й видати.
Та все ж головним поєдинаком наступної неділі стане зустріч між білицьким «Соколом» і кобеляцьким «Будекспресом». Ці команди є лідерами другої ліги. Напередодні, прочитавши в «ЕХО», що, мовляв, «Будекспрес» уже забезпечив собі чемпіонство, біличани не погодилися із такою думкою Дійсно, вигравши очну дуель, «Сокіл» зрівнюється з лідером за набраними очками. А далі — все може бути.
Тим більше, що приклад того, як колишній лідер скочувався до низу турнірної таблиці, в цьому чемпіонаті вже є. Кілька турів на початку турніру лідирувала команда з Жуків, але потім, як кажуть, «посипалися». Ось і свою чергову зустріч жуківські футболісти програли. Цього разу — «Лідеру-2».
Натомість вгору стрімко піднімаються футболісти із Чорбівки. У звітному турі вони з рахунком 8:3 впевнено переграли кіровчан. Організатор команди Віктор Труш не приховував задоволення грою своєї команди. Позитивно був налаштований того дня й інший Віктор — Білорибець. Хоча його «Лідер-3» й поступився підгорянському «Прапору» з великим рахунком, але зміст гри юних футболістів цілком влаштував їх тренера. Для того, щоб на рівних протистояти дорослим чоловікам, підліткам із «Лідера» ще не вистачає фізичної сили.
У будь-якому разі, інтрига в першості міста з міні-футболу лише загострюється. А в неділю, о 9-ій годині ранку всіх очікує справжня битва за чемпіонство: «Сокіл» — «Будекспрес».

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 березня 2011, 10:44 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації