Вхід | Реєстрація

Кастинг у гримерці

Минулої неділі, 27 лютого, в приміщенні РЦКіД відбувся перший відбір учасників шоу «Я вмію співати», на який (на момент репортажу) зареєструвалися 17 мешканців Кобеляцького району. Нагадаємо, організатор Сергій Горденко пообіцяв нагородити переможця шоу призом у 10 тисяч гривень.
Дівчина, що реєструвала учасників в фойє, дізнавшись, що на захід завітала преса, попрохала зайти нас до залу. У той момент у пустому залі на сцені стояв лише Сергій Горденко, який повідомив, що до початку відбору залишилось близько півгодини. Проте, навіщо він надав таку інформацію — для журналістів лишилося загадкою, оскільки учасників конкурсу потай водили в гримерку (переодягальню)  РЦКіД, де, як пізніше виявилося, і відбувався кастинг.
— Ми не запрошуємо на процес відбору пресу, — повідомив Володимир Проскура, тим часом як поруч співала одна з учасниць.
На питання «Чому місцеву пресу про це не оповістили раніше?» Сергій Горденко так і не зміг відповісти.
Утім, головними дійовими особами будь-якого відбору є його учасники, які від журналістів не переховувалися, а щиро розповідали, чому прийшли і чого очікують від конкурсу.
Оля з Марківки, 15 років: «Я приїхала, щоб перемогти. Я мрію з самого дитинства стати зіркою. Раніше я брала участь у кастингах на телешоу «Україна має талант» та «Х-фактор». Якщо виграю кошти, хотіла б частину суми передати у лікарню для лікування онкохворих».
Наташа з Кобеляк, 11 років: «Раніше в конкурсах я участі не брала. Я співаю з другого класу, а зараз уже в шостому навчаюся. Якби я виграла кошти, я б, можливо, якісь свої пісні записала.»
Надія з Біликів, 57 років: «Раніше співала в хорі «Чебреці». Три роки я вже не співаю. Прийшла, щоб випробувати себе: чи я ще зможу щось, чи ні. Гроші? Боже упаси, я не за грошима сюди прийшла.»
Денис з Кобеляк, 12 років: «Якщо я виграю, куплю собі комп’ютер.»
Олена з Мідянівки, 15 років: «Хочу, щоб мене побачили. Чи виграю гроші — для мене не основне. Раніше брала участь лише в конкурсі огляду художньої самодіяльності. Співаю чотири роки.»
Інна з Біликів, 35 років: «Я учасниця білицького народного хору «Чебреці». Прийшла, щоб виграти кошти, а не вийде — участь теж добре. Я не хочу ділити шкуру невбитого ведмедя, але якщо ви питаєте, то гроші б витратила на навчання дитини.»
Анастасія з Кобеляк, 13 років: «Головне не те, що я виграю, а що беру участь. Покажу, що вмію робити. Якби перемогла, у першу чергу витратила б частину коштів на розваги з друзями та батьками. Але мені також дуже б хотілося собі придбати велотренажер.»
Яся з Бутенок, 9 років: «Про конкурс ми прочитали в газеті «ЕХО» і мама на другий день запропонувала поїхати. Якщо виграю, може, братику щось куплю.»
Наталя, 34 роки, і донька Олена, 10 років, з Бутенок: «Ми обоє будемо співати. Хотілося почути думку професіоналів, як ми співаємо. Як виграємо, тоді будемо рішати, ми про це не думали.»
Юля з Марківки, 13 років: «Я прийшла показати себе, виграти — для мене не основне». На запитання, як би витратила кошти, якби виграла, Юлі завадила відповісти мама, прикриваючи уста доньки рукою (авт.)
Марина з Кобеляк, 13 років: «Хоч я може і не виграю, хочу, щоб люди про мене дізналися, може, на концерти запрошуватимуть. Я почала співати не дуже-то й давно, десь півроку назад.»

Автор: Любов ОНИЩЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2011, 14:19 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації