Вхід | Реєстрація

У лікарню — за гаманцем

Спритна жінка зуміла не лише поправити у медичному закладі здоров’я, але і розжитися чужими грошима.
До Новосанжарського райвідділу міліції звернулася медсестра Новосанжарської ЦРЛ. Вона повідомила, що із її особистої сумочки, що знаходилась у ординаторській, зникли гроші. На місце події одразу виїхала оперативна група. До центральної районної лікарні міліціонери приїхали вчасно — якраз встигли затримати крадія та повернути гроші власниці.
Як з’ясувалось пізніше, того дня до лікарні приїхала 20-річна Олена (ім’я змінено) — жителька села Мала Перещепина Новосанжарського району. Вона мала побувати на прийомі у кількох лікарів та отримати потрібні їй довідки. Але після того, як молода жінка завершила всі свої справи, вона не покинула стіни медичного закладу. За деякий час вона опинились у дитячому відділенні ЦРЛ. Олена пройшла коридором і зазирнула до ординаторської. Якщо вона когось і шукала, то на неї очікувало розчарування — у приміщенні було порожньо. Натомість на стільці відвідувачка побачила жіночу сумочку. Роззирнувшись довкола і нікого не побачивши, Олена швидко відчинила сумку і виявила у ній гаманець. У ньому були гроші. Сума невелика — усього 100 гривень. Але Олена вирішила, що і такі гроші їй не завадять. Забравши купюри, вона вкинула гаманець назад до сумки, поклала її на місце і швидко вийшла із відділення. За якийсь час повернулася власниця сумочки — медсестра відділення, яка в цей час перебувала у одній з палат. Жінка помітила, що її сумка відкрита, а коли зазирнула досередини, виявила зникнення грошей. Медсестра одразу зателефонувала до новосанжарських міліціонерів. Правоохоронці, які прибули на місце події, одразу почали опитувати персонал відділення. І одна із санітарок розповіла, що бачила незнайому їй молоду жінку, яка виходила з дверей. Дізнавшись прикмети цієї жінки, міліціонери спробували розшукати її по «гарячих слідах». І за якийсь час дійсно зустріли молодицю, яка підходила під опис. Вона спокійно йшла коридором лікарні. Очевидно, жінка була абсолютно впевнена, що її ніхто не шукатиме. А тому навіть не збиралася тікати і не встигла витратити жодної викраденої гривні. Міліціонери її затримали, а гроші повернули власниці. Зараз проти Олени порушена кримінальна справа за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. А усім громадянам правоохоронці нагадують: не залишайте свої особисті речі без нагляду навіть у місцях, які вам видаються абсолютно безпечними.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2011, 14:46 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації