Вхід | Реєстрація

Міліція пам’ятає ветеранів

Міліція пам’ятає ветеранів
Пам’ятає і низько вклоняється ветеранам Вели­кої Вітчизняної війни і органів внутрішніх справ Ново­сан­жарський районний відділ внутрішніх справ. Райвідділ щороку вітає своїх колишніх працівників з Днем захисника Вітчизни.
Це визначне свято гуртує багатьох людей у їхньому прагненні віддати данину шани і поваги героям фронту і тилу, серед яких було чимало правоохоронців. Ново­сан­жарський райвідділ нині опі­кується долею, на жаль, тільки двох ветеранів Великої Віт­чизняної війни — колишніх пра­цівників правоохоронних орга­нів і робить усе, щоб життя захисників Вітчизни було гідне їх бойового і трудового подвигу, щоб солдати-визволителі щодня, а не тільки у свято, відчували повагу і турботу про них.
З нагоди Дня захисника Вітчизни керівник Новосан­жарського райвідділу міліції Сергій Махно завітав до ветеранів — колишніх працівників ОВС. Окрім вітальних листівок, так званих пайків, шановані пенсіонери були найбільше раді зустрічі і увазі, проявленій до них.
Іван Федорович В’язовський народився 3 жовтня 1929 року в селі Мала Перещепина в сім’ї колгоспників. У 1950 році був призваний до лав Збройних Сил України, службу проходив у внутрішніх військах. У 1953 році прийшов до Новосанжарського райвідділу міліції, де був призначений на посаду міліціонера. У 1986 році звільнився з органів внутрішніх справ, яким віддав 30 років свого життя. Нині — ветеран органів внутрішніх справ, учасник Великої Вітчизняної війни, інвалід другої групи.
Федір Кирилович Карпенко народився 2 березня 1926 року, учасник бойових дій у Великій Вітчизняній та у війні з мілітаристською Японією, інвалід першої групи, ветеран Повітряно-десантних військ Радянської Армії, полковник міліції у відставці, кавалер багатьох орденів за ратні подвиги і відмінну міліцейську службу. Двадцять років віддав військовій, стільки ж — міліцейській службі, ще 12 років працював юрисконсультом. Нині, після ампутації ноги, прикутий до ліжка.
Керівництво райвідділу висловило колишнім правоохоронцям-ветеранам вдячність за чесну та самовіддану службу заради майбутніх поколінь, адже саме такі люди — приклад відваги та мужності.

Автор: Оксана ГРУЗІН, інспектор зі зв’язків із громадськістю Новосанжарського РВ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 березня 2011, 12:03 | Нові Cанжари |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації