Вхід | Реєстрація

Комендантівські хокеїсти вийшли на обласний рівень

Днями непереможна хокейна дружина зіграла товариську зустріч у сусідньому Козельщинському районі. Цікаво, що ідея проведення матчу виникла завдяки мережі Інтернет.
Виявляється, сидіння у Всесвітній павутині може призвести не лише до викривлення хребта і погіршення зору. Воно ще й може допомогти в організації спортивних змагань.
Саме через публікації в Мережі дізнались про існування в Кобеляцькому районі непереможної команди хокеїсти із Козельщини. І зателефонували до одного із представників комендантівської льодової дружини. Зателефонували із конкретною пропозицією — запрошенням приїхати в Козельщинський район і зіграти із тамтешньою командою. Як виявилось, в районі є два колективи, котрі постійно між собою грають. Один із них представляє райцентр, другий — село Михайлики.
Саме в Михайлики на товариську зустріч і приїхали комендантівські хокеїсти. Адже місцева команда є сильнішою за козельщинську. На гру, як і в Кобеляцькому районі, зібрались кілька сотень глядачів. Приїхали гості з Козельщини та навколишніх сіл. Усім було цікаво на власні очі побачити, що ж то за суперкоманда створена у маленькій Комендантівці. Напевне, глядачі не пошкодували за втраченим часом. Гості вчергове провели майстер -клас для початківців, більш ніж упевнено здолавши господарів льоду.
А перед святом 8 Березня хокеїсти із Комендантівки поїхали до своїх традиційних суперників у Перегонівку. Ось там боротьба була надзвичайно запеклою. Два періоди вигравали перегонівці, і лише наприкінці матчу гості переломили хід поєдинку і вирвали перемогу — 8:5 на користь комендантівської льодової дружини.
Один із лідерів комендантівської команди Григорій Бабець погодився розкрити секрет непереможності. «Тим більше, що ніякого секрету немає, — сказав він. — У нас у селі є дві команди — моя і брата Миколи. Ми «рубаємось» один проти одного вже більше тридцяти років. Не було жодного року перерви». А зараз додались ще й матчі проти кобеляцької, перегонівської, кунівської, ось і михайлівської, команд. Потрібно постійно грати і буде успіх».
За два з половиної місяці цьогорічного сезону комендантівські хокеїсти провели близько тридцяти матчів. Тобто, вони грають по календарю професіоналів — через два дні. І це в 40–50 років!

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 березня 2011, 13:07 | Козельщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації