Вхід | Реєстрація

У Полтаві зародилася ідея співпраці Linkin Park та Сестер Тельнюк

У Полтаві зародилася ідея співпраці Linkin Park та Сестер Тельнюк
На полтавському музичному фестивалі виникла ідея про співпрацю всесвітньовідомого гурту «Linkin Park» та українського гурту «Сестри Тельнюк».
– У нас уже був досвід співпраці із Rolling Stone та особисто із Міком Джаггером, – розповіла Галина, учасниця гурту «Сестри Тельнюк». – Наші myspace-друзі група «Linkin Park» написала повідомлення з пропозицією «переосмислити» їхню пісню «The Catalyst» SaveFrom.net і у нас народилося бажання зробити щось несподіване і яскраве. Ми вирішили зробити акцент на бандурній версії із додавання вокалу, тобто це було не фонове оранжування, а цілком самостійна лінія. А ідея цієї лінії зародилася саме в Полтаві під час минулорічного виступу на «МАZЕПА-Фест». Цей фестиваль – єдиний, що залишився в Україні, досить контроверсійний і саме він може принести українській культурі відродження. І завжди після виступу у Полтаві на цьому фестивалі виникають досить креативні та несподівані думки. Так і сталося – виникла ідея про таку співпрацю. Та й взгалі Полтаву дуже любимо, у нас і матуся деякий час жила тут. Тому це місто для нас не чуже.

Автор: Денис Скриль, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2011, 11:16 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації