Вхід | Реєстрація

Найсильніші волейболістки живуть у Бутенках

5 березня в м. Кобеляки на базі спортивного комплексу «Іскра» відбувся матч ІІІ туру чемпіонату Полтавської області з волейболу в якому наша команда «Колос» (Кобеляки) зустрічалася з командою «Колос» (Царичанка). Наші волейболісти поступилися з рахунком 3:0. А 6 березня в ІV турі в Кременчуці наші земляки поступилися лідеру поточного чемпіонату ВК «Радалівка»(Глобинський район) — 3:0.
Останні два тури чемпіонату відбудуться в Кобеляках, у спорткомплексі «Іскра». 12 березня: «Колос» (Гадяч) — УТН «Спорт» (Кременчук) — о 17 год., «Колос» (Кобеляки) — «Вагонобудівник» (Кременчук) —  о 18 год. 13 березня: «Колос» (Кобеляки) — «Колос» (Гадяч) — о 10 год., ВК «Радалівка» — «Вагонобудівник» (Кременчук) о  11 год.
У неділю, 6 березня, в спортивному залі Кобеляцької ЗОШ № 2 відбулися змагання з волейболу серед жінок з нагоди Міжнародного жіночого Дня 8 березня, в яких узяли участь команди міста Кобеляки, села Бутенки та селища Білики.
Змагання розпочалися грою між командами Біликів та Бутенок. У цій зустрічі впевнену перемогу виборола команда Бутенок з рахунком 3:1 по партіях. Наступна зустріч відбулася між командами Кобеляк та Бутенок, і знову перемога Бутенок — 3:1. У останньому турі біличанки в напруженому поєдинку здобули вольову перемогу над кобелячанками з рахунком 3:1.
У підсумку команда Бутенок посіла перше місце, Білики зайняли друге місце і третє — за командою Кобеляк. Переможець нагороджений кубком, усі команди нагороджені почесними грамотами за рахунок Кобеляцької РО ВФСТ «Колос».

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2011, 17:16 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації