Вхід | Реєстрація

300 тисяч чекають свого власника

300 тисяч чекають свого власника
Досить несподівана проблема виникла в організаторів розіграшу лотереї «Лото «Забава». Вони розшукують людину, щоб вручити їй гроші.
Ще минулого тижня із київського офісу «МСЛ» в редакцію полтавських газет надійшло інформаційне повідомлення. «ЕХО» розмістило його на своєму сайті в мережі Інтернет. Організатори лотереї повідомили, що в неділю, 6 березня, відбувся черговий розіграш «Лото Забава». Його загальний призовий фонд становив 14 мільйонів гривень. У ході розіграшу один із учасників виграв головний приз — грошову суму, яка становить більше 300 тисяч гривень.
Минуло кілька днів, а власник щасливого лотерейного квитка так і не заявив про себе. Відомо, що він придбав його у Кобеляках, в пункті реалізації лотерейних квитків. Номер виграшного документа 0249848.
Не з’явився невідомий щасливчик і у місці, де він квиток придбав. У Кобеляках їх продають по вулиці Огія, 26, біля входу в ринок.
— Я сам про виграш дізнався від сторонніх людей, — розповідає Володимир Фролов, який продає лотерейні квитки. У понеділок, як завжди, торгував, коли поряд зупиняється машина. Якийсь чоловік висунувся з вікна і сказав: «От комусь повезло, триста тисяч виграв. А в мене на одну цифру не зійшлося».
Фролов не може навіть приблизно пригадати, хто міг придбати щасливий квиток. Пояснює: «Тоді дуже багато людей скуплялись. Неділя ж, переддень 8 Березня. Хіба всіх покупців запам’ятаєш?» Також реалізатор сказав, що навіть якби знав, хто виграв приз, то прізвища людини не назвав би. Це — конфіденційна інформація.
Не об’явився невідомий (чи невідома?) везунчик і через тиждень після виграшу. Про це нам розповіла вже Тетяна Фролова, яка разом з чоловіком продає лотерейні квитки в Кобеляках. Вона говорить, що подібний випадок трапляється вперше в їх практиці. Як правило, люди поспішають забирати призи, надто такі цінні. У Кобеляках у «Лото Забава» триста тисяч вигравали чотири роки тому. 24 тисячі один із місцевих жителів виграв у січні 2011 року.
За словами Тетяни Фролової, звістка про чиюсь удачу вже рознеслась по місту. Люди почали активніше купляти лотерейні квитки. «От якби «МСЛ» своїм реалізаторам ще нормальні умови для роботи створив. Стоїмо на вулиці, як невідомо хто — і в мороз, і в спеку», — скаржиться жінка.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2011, 17:39 | Кобеляки | Цікаве


1. Водій / 16 березня 2011, 19:53
Якось спостерігаю картину:

Під "грибком" біля кафе стоїть дівчина продає ці самі білети. "Клієнт" у буквальному понятті - з вигляду ніби пристойна людина, цивільно одягнений, ймовірно або бізнесмен, або чиновник можливо... "витирав цифри" ще коли я заходив у кафе пообідати, витирав він їх і тоді коли я уже виходив із нього. Під його ногами буквально було чорне пятно від стертих захисних шарів, під яким було фактично не видно плитки - без перебільшення.
2. кобеляччини житель / 31 березня 2016, 22:41
1.Водій
«
Під "грибком" біля кафе стоїть дівчина продає ці самі білети. "Клієнт" у»

Так таки знайшов виграш 300000 грн свого фартового ігрока чи ця стаття була рекламним ходом Фролових ?
3. 123456аа75488 / 1 квітня 2016, 08:51
2.кобеляччини житель
«Так таки знайшов виграш 300000 грн свого фартового ігрока»

Якщо ви про ігрока Хорішка-то це неправда.
4. Степан / 1 квітня 2016, 08:57
Це все надуватєльство
5. 123456аа75488 / 1 квітня 2016, 08:58
Рекламний хід
6. Петро / 1 квітня 2016, 10:11
"— Я сам про виграш дізнався від сторонніх людей, — розповідає Володимир Фролов, який продає лотерейні квитки. У понеділок, як завжди, торгував, коли поряд зупиняється машина. Якийсь чоловік висунувся з вікна і сказав: «От комусь повезло, триста тисяч виграв. А в мене на одну цифру не зійшлося».
Фролов не може навіть приблизно пригадати, хто міг придбати щасливий квиток. Пояснює: «Тоді дуже багато людей скуплялись. Неділя ж, переддень 8 Березня." / цитата з Ехо /
Так це розвод для лохів ?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації