Вхід | Реєстрація

Про лаври Джорджа Беста і майже кінець інтриги

Якщо початок зимової першості Кобеляк з міні-футболу обіцяв довгоочікувану інтригу в боротьбі за чемпіонство, то ближче до фінішу вона розсіюється, як туман під вранішнім сонцем.
У першій групі з кожним туром, з кожним матчем стає все очевидніше, що чемпіоном вчергове стане кобеляцький «Колос». І стане цілком заслужено, по грі, без допомоги арбітрів чи закулісних домовленостей. У звітному турі «колосяни» впевнено, з рахунком 6:1 перемогли футболістів із Шенгурів. Не можна сказати, що перевага «Колоса» в ігровій ініціативі, кількості ударів по воротах та інших компонентах була настільки вражаючою. І шенгуряни грали добре. Але й цього разу «колосяни» були швидшими, точнішими, витривалішими.
Між тим, інші претенденти на чемпіонство — «Буцики» і «Маленькі сови» зіграли між собою внічию — 2:2. І тепер «Колосу» достатньо виграти у когось із них, щоб забезпечити собі чемпіонство. Справжнім дивом буде, якщо цього не станеться. На жаль, «Буцики», як і в попередніх турах, «не біжать», а «Сови»…
Команда «Маленькі сови» є дійсно унікальною. Унікально по своїх можливостях, які так ніколи і не будуть реалізовані. Її лідери, гравці, безсумнівно, талановиті, з невідомих причин вперто наслідують приклад легенди англійського футболу Джорджа Беста. Це того, який, крім футбольної майстерності, прославився ще й безпробудним пияцтвом. А може, лідери «Маленьких сов» в юності передивились надто багато фільмів про китайських майстрів «п’яного кунгфу»? Але ж то фільми…
А в реальному житті подібне зневажливе ставлення до спортивного режиму та елементарного здорового глузду завжди закінчується поразкою. І мова йде не про футбольну першість Кобеляк. Її ще можна виграти. Але життєва поразка є більш болючою і незворотною.
Хтось скаже: «До чого це моралізаторство до футболу?» Дійсно, спосіб життя кожного є його приватною справою. Але не у тих випадках, коли банальна пиятика починається і закінчується прямо біля футбольного поля, тобто, у громадському місці. Де, між іншим, і діти знаходяться.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2011, 18:02 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації