Вхід | Реєстрація

Скандальні медалі

Скандальні медалі
У двох поєдинках 16-го туру міні-футбольної першості Нових Санжар мали визначитися володарі останньої призової сходинки чемпіонату. Обидва ці матчі викликали ажіотаж у вболівальників, але — з різних причин.
Гра між міліцейським «Динамо» та драбинівською «Чистою криницею» попросту не відбулася. Драбинівська команда не з’явилася на гру, виправдавши це тим, що у останній момент нібито зламався автобус. Можливо, так воно і було насправді, але гравці «Ветерана» — ще однієї команди, яка зберігала теоретичні шанси на третє місце, були переконані, що футболісти «Чистої криниці» просто здали гру. За невиїзд команді зарахували технічну поразку, а «динамівцям» записали три очки. «Динамо» без бою повернулося на третю сходинку. А наступного дня між собою мали зіграти головні його конкуренти — «Ветеран» та «Авангард».
«Ветеран» зібрав на гру найсильніший свій склад, тому матч очікувався видовищний та цікавий. У ньому зустрічалися славнозвісні молодість та досвід, швидкість та техніка. Дуже швидко після стартового свистка стало зрозуміло, що «Ветеран» почувається на майданчику повним господарем. Досвідчені футболісти впевнено тримали м’яч і один за одним створювали гострі моменти. Не забарилися і голи. Спочатку мети досяг потужний удар Віктора Радчича — 1:0. За кілька хвилин Максим Калюжний ударом від стійки рахунок подвоїв — 2:0. «Авангард» небезпечно огризнувся, але йому цього дня ще і не щастило — м’яч після ударів Сергія Романа та Олександра Нечитайла вперто влучав у стійку воріт. А «ветерани» забили ще. І ще. На майданчику відчутно запахло розгромом. У таймі другому, вже за рахунку 5:0, «Ветеран» почав випускати на поле другий склад. І футболісти «Авангарду» цим скористались, забивши двічі поспіль. Та їм одразу відповів Віктор Радчич, який протягнув м’яча із своєї половини, обійшов на швидкості двох футболістів суперника і збільшив перевагу своєї команди у рахунку. «Авангард» не здався і після кількох атак відіграв ще кілька м’ячів. Рахунок на уявному табло став 7:4 на користь «Ветерана». До закінчення матчу лишалося дві хвилини. На першій із них «Ветеран» заробив штрафний неподалік воріт «Авангарду». Гравці команди з Попового із рішенням судді не погодились і почали щось досить емоційно та агресивно йому доводити. У цей час гравець «Ветерана» Володимир Жаботинський встановив м’яча і пробив по воротах. Воротар був зайнятий бесідою з арбітром, тому м’яч спокійно залетів до порожніх воріт. 8:4? Так, судді вказують на центр поля. Але що це? Команда «Авангарду» не розводить із центру поля. Гравці мовчки один за одним залишають футбольний майданчик. Варто відзначити, що при цьому і представник, і тренер команди лишаються на місці. Демарш «Авангарду» лишився незрозумілим ні для суперників, ні для вболівальників, які прийшли подивитися гру. Результат поєдинку внесли до протоколу матчу, а поведінку команди вирішили розглянути на черговому засіданні районної федерації футболу. Наприкінці слід зазначити, що поразка «Авангарду» залишила «динамівців» на бажаному третьому місці турнірної таблиці.
Також слід відзначити, що у 16-му турі руденківська «Зоря-1» гарантувала собі чемпіонство, обігравши «Чкалова» із рахунком 14:1. Половину м’ячів своєї команди забив Владислав Мокляк, яки, схоже, вирішив серйозно втрутитися у гонку бомбардирів. На рахунку Владислава тепер 37 м’ячів. Артем Співак з «Альянсу» забив на гол менше і має 36. Але лідирує у гонці бомбардирів, як і раніше, Володимир Коба із «Юності», який забив у матчах першості 39 голів. Найкращого бомбардира чемпіонату визначить останній тур, який пройде 19–20 березня. Цей же тур остаточно дасть відповідь на питання: хто ж стане «бронзовим» призером чемпіонату? Поки що усі козирі в руках футболістів «Динамо» — їм варто лише обіграти середнячка «Штурм», щоб гарантувати собі третю сходинку. Але у футболі можливо все, тому не слід заздалегідь віддавати медалі «міліціонерам». Примарний шанс на призерство поки що лишається і у «Авангарду», якому слід сподіватися на поразку або нічию «Динамо», а самому обігрувати в останньому турі «Ворсклу». Як би там не було, а останній тур все ж таки не залишив нас зовсім без інтриги.
Наводимо результати матчів 16-го туру: «Штурм» — «Маяк» — 3:7; «Стандарт» — «Ворона» — 9:2; «Сила ради» — «Стандарт-95» — 18:0; «Чиста криниця» — «Динамо» — -:+; «Юність» — «Зоря-2» — 1:7; «Авангард» — «Ветеран» — 4:8; «Чкалова» — «Зоря-1» — 1:14; «Альянс» — «Ворскла» — 2:5; «Колос» — «Ніка» — 5:4; «Штурм» — «Стандарт-95» (перенесений матч) — 6:2.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 березня 2011, 09:12 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я


1. я / 18 березня 2011, 00:18
Я згоден з тим, що були суддівські помилки, але ж вони присутні завжди. На результат матчу вони не вплинули, оскільки "Ветеран" переграв "Авангард"по всіх статтях. А от гравцям "Авангарду" пораджу грати до останніх хвилин, щоб не трапилося. Оскільки, перш за все, всі грають в футбол для задоволення, а вже потім за медалі.

Демарш «Авангарду» лишився незрозумілим ні для суперників, ні для вболівальників???????

Самі ж вболівальники "Авангарду" спровокували футболістів зійти з поля.

Я бажаю "Авангарду" виграти останній матч і надіятися на "ШТурм" (доречі в матчі з яким "Авангард" втратив 2 залікові пункти, зрівнявши рахунок на останній хвилині!!!)
2. :) / 18 березня 2011, 19:04
««Колос» — «Ніка» — 5:4;»

Дійсно "Колос" виграв, це не опечатка?
3. ПАЛАЧ / 19 березня 2011, 11:58
Розвели кумовство в федерації футболу!!!Тренери судять,судді - грають...посміховисько!!!Та якби судили, але вони навіть правил не знають!!!Про результат матчу Авангард - Ветеран вже давно домовилися "верхівки" футбольного правосуддя!Як видно з результату,- не на користь "Авангарду".Просто наступного чемпіонату призове місце потрібно одразу віддати "Ветерану", бо іншим шляхом вони нічого не досягнуть і не потрібно більше цього цирку!Паршев. не потрібно більше перекручувати хід і результат матчу всі й без того знають за кого "Ви" вболівали!
      0
4. Авангардівець / 21 березня 2011, 10:56
Баранович - кращий гравець чемпіонату... Це навіть не смішно...
      0
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації