Вхід | Реєстрація

Полтавські бійці «Беркута» показали високий рівень фізичної підготовки

Полтавські бійці «Беркута» показали високий рівень фізичної підготовки
Кращі боксери з усієї Полтавської області зустрілися у місті Миргород, де протягом трьох днів проходили змагання з боксу. Традиційно, серед учасників змагань були представники міліції. Троє співробітників роти міліції особливого призначення «Беркут» УМВС області продемонстрували, що високий рівень фізичної та психологічної підготовки є обов’язковим складовим компонентом для сучасного міліціонера.
До участі у обласних змаганнях бійців «Беркута» готував їх старший колега, працівник спецпідрозділу, кандидат у майстри спорту України з боксу Сергій Миргородський.
Сергій Миргородський говорить: «Наші хлопці були налаштовані на перемогу. І перемога на рингу, це перш за все результат напружених тренувань та роботи над собою. У боксі покладатися тільки на точність ударів не значить виграти. Потрібно грамотно вистроїти тактику бою, вибрати потрібний темп. Результат поєдинку в першу чергу залежить, від вміння спортсмена орієнтуватися у ситуації».
У непростих поєдинках на рингу всі міліціонери впевнено здобули призові місця:
— Михайло Шведченко, міліціонер 1-го оперативного взводу, старший сержант міліції виборов друге місце у ваговій категорії до 69 кг;
— Анатолій Муравський, міліціонер 1-го оперативного взводу, старший сержант міліції  виборов друге місце у ваговій категорії до 76 кг;
— Олександр Куць міліціонер 2-го оперативного взводу, старший сержант міліції виборов третє місце у ваговій категорії до 81 кг.
Командир роти міліції особливого призначення «Беркут» УМВС України в Полтавській області, капітан міліції Олександр Куценко підкреслює, що перемога у змаганнях з прикладних видів спорту безумовно підвищує імідж працівників міліції, а регулярні тренування сприяють підвищенню профмайстерності, фізичної та психологічної підготовки бійців спецпідрозділу.

Автор: Анна Масельскас, ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 березня 2011, 15:16 | Миргород | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації