Вхід | Реєстрація

На Полтавщині налічується майже 40 тис безробітних

На Полтавщині налічується майже 40 тис безробітних
Кількість незайнятих громадян, які перебували на обліку в державній службі зайнятості, протягом січня 2011р. збільшилася на 7,9% і на 1 лютого 2011р. становила 37,9 тис. осіб.
Кількість зареєстрованих безробітних на 1 лютого 2011р. становила 36,8 тис. осіб і порівняно з 1 січня 2011р. збільшилася на 8,5%. Допомогу по безробіттю отримували 79,8% осіб, які мали статус безробітного. Рівень зареєстрованого безробіття в цілому по області за січень 2011р. зріс на 0,3 в.п. та становив на 1 лютого 2011р. 4,1% населення працездатного віку.
Кількість вільних робочих місць (вакантних посад), заявлених підприємствами, установами та організаціями до служби зайнятості, у січні 2011р. зменшилася на 11,9%, і на кінець місяця становила 1,6 тис. Навантаження незайнятого населення на одне вільне робоче місце (вакантну посаду), яке перебувало на обліку державної служби зайнятості, упродовж січня п.р. зросло і на кінець місяця становило 24 особи.

Автор: Головне управління статистики у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 березня 2011, 12:19 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації