Вхід | Реєстрація

Аграрники перебороли усіх

Аграрники перебороли усіх
6 березня в спортивному залі Кобеляцького аграрного ліцею проводилися змагання на визначення володаря Кубку району з боротьби на руках, які були націлені на створення команди для участі в дорослому чемпіонаті Полтавської області.
Після привітань на адресу прекрасних і сильних рукоборчинь з нагоди 8 березня, дівчата дійсно надали змаганням драйву і азарту не лише для себе, а для глядачів які, не стримуючи емоцій, вболівали за них. А результати такі: до 50 кг п’яте місце посіла Юлія Шварц (с.Дашківка), четвертою стала Людмила Шамало (с.Котовське), третьою — Юлія Асауленко (м.Кобеляки), друге місце виборола Маринка Іванко (с.Котовське), чемпіонкою стала юна талановита Маринка Шуліка; до 60 кг третьою стала Марина Трус (с.Дрижина Гребля), другою — Катерина Скрильник (с.Дрижина Гребля), чемпіонкою — Ніна Петренко (смт.Білики); до 70 кг другою стала Катерина Яремко (с.Дрижина Гребля), а перемогла Лідія Дрига (с.Підгора); +70 кг третьою стала Людмила Мішина (с.Дрижина Гребля), другою — Оксана Мандибура (Аграрний ліцей), чемпіонкою стала Марина Малько (Аграрний ліцей).
Серед юнаків третє місце посів Олександр Біденко, другим став Микола Слісаренко, чемпіоном став Роман Слісаренко. У ваговій категрії до 60 кг третім став Олег Халява, другим — Олександр Дергунов (Кобеляки), чемпіоном став Ігор Соляник (Інтернат); до 80 кг третє місце виборов Стас Утєнков (Аграрний ліцей), друге — Владислав Твердохліб (с.Дашківка), чемпіоном став Дмитро Еременко (с.Дашківка); до 90 кг третім став Єдік Білокінь (смт.Білики), другим — Максим Тіщенко (с.Дашківка), чемпіоном став Олександр Омельченко (с.Котовське); +90 кг третє місце виборов Євген Рябуха (с.Дрижина Гребля), другим — Анатолій Голтвянський (с.Підгора), чемпіоном став Михайло Гордійко (с.Іванівка).
У командному заліку за кращою сумою місць у всіх вагових категоріях місця розташувалися таким чином:
1.Аграрний ліцей (Кобеляки); 2.Дашківка; 3.Котовське; 4.Дрижина Гребля; 5. Інтернат; 6. Підгора; 7.Іванівка; 8.Білики.
Усі призери будуть включені до складу збірної команди району для участі в чемпіонаті області з армспорту 26 березня в місті Глобине.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 березня 2011, 12:24 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації