Вхід | Реєстрація

«Золота» рибка

«Золота» рибка
Збираючись на риболовлю, любителі цього виду відпочинку повинні знати і пам’ятати про ризики, на які вони можуть наразитися.
Днями група кобеляцьких рибалок потрапила у досить несподівану і дуже неприємну ситуацію. Зібрались чоловіки спробувати рибальського щастя у селі Солошине, «скинулись» на бензин, «осідлали» стареньку «Ниву» і вирушили на берег Дніпра. І нібито нічого не віщувало біди. Бездоріжжя подолали, риби наловили і вже збирались повертатись у Кобеляки, аж раптом… Зазвичай «слухняна» «Нива» навідріз відмовилась заводитися. Причину встановили швидко, тільки-но підняли капот автомобіля. Виявилось, що доки кобеляцькі пенсіонери рибалили, хтось вкрав з автомобіля акумулятор. На щастя, поряд знаходились інші рибалки. У них теж був автомобіль, вони й допомогли завести машину. А потім  ще й поділились бензином, який невідомі зловмисники зцідили з «Ниви».
Уже з горем навпіл дібравшись додому, кобелячани порахували збитки, завдані їм злодіями. Нарахували 450 гривень. Це вартість акумулятора і бензину. Враховуючи все це, спіймана рибка виявилась для кобелячан по-справжньому «золотою». Злодіїв вони, звичайно ж, не знайшли. Зараз сподіваються на допомогу міліції. І попереджають інших рибалок про небезпеку, яка чекає на них у Солошиному. Тамтешні злодії діють дуже швидко і кваліфіковано. Вони примудряються за кілька хвилин підняти капот автомобіля і викрасти «начинку», що знаходиться під ним.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 березня 2011, 12:47 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації