Вхід | Реєстрація

Молодіжна акція «А у нас у дворі...»

Молодіжна акція «А у нас у дворі...»
На території нашого міста є тільки ОДИН обладнаний дитячий майданчик. Місць для відпочинку людей похилого віку за місцем проживання НЕМАЄ.
У дворах багатоповерхівок лавочки, елементи обладнання дитячих майданчиків давно ВИЙШЛИ З ЛАДУ абоповністю ЗРУЙНУВАЛИСЯ.
ДУМКА. Можна було б МОЛОДІ, яка живе у цих будинках, особливо МОЛОДИМ СІМ'ЯМ, в яких є малі діти, ЗГУРТУВАТИСЯ і своїми силами впорядкувати двори.
ПРОБЛЕМА. УМІЛІ РУКИ Є. Але де взяти КОШТИ?
ІДЕЯ. Потрібно КОНСОЛІДУВАТИ РЕСУРСИ всіх зацікавлених сторін. А це самі МЕШКАНЦІ багатоквартирних будинків, ПРИВАТНІ ПІДПРИЄМЦІ, які експлуатують вбудовані та прибудовані нежитлові приміщення багатоквартирних будинків або мають об'єкти господарської діяльності на прибудинкових територіях, Лохвицьке ВУЖКГ, Лохвицька МІСЬКА РАДА. КОМПАНІЯ ПІДХОДЯЩА!
РОДЗИНКА. Молодіжна громадська організація «НОВА ХВИЛЯ ЛОХВИЧЧИНИ» проводить КОНКУРС на кращу пропозицію щодо благоустрою та озеленення двору багатоквартирного будинку. ПЕРЕМОЖЕЦЬ отримає грант: 3975,00 ГРИВЕНЬ ДЛЯ БЛАГОУСТРОЮ СВОГО ДВОРУ.
МЕТА. РЕАЛІЗАЦІЯ ПРАВА МАЛИХ ЛОХВИЧАН ГРАТИСЯ І РОСТИ В ЧИСТОМУ І ЗАТИШНОМУ ДВОРІ.
УМОВИ КОНКУРСУ:
1. Конкурс проводиться з 1 до 10 квітня. Заявки приймаються до 7 квітня включно від ініціативних груп.
2.Ініціативною групою вважаються активні молоді лохвичани (не менше 2-х осіб), які проживають в одному багатоквартирному будинку і мають спільну ідею опорядження свого двору.
3. Географія конкурсу:
-будинки №№ 1 -б, 3, 4, 7а, 15, 17, 26, 28, ЗО, 32, 50, 84 по вулиці Леніна;
-будинки №№ 1-15 по провулку 60-річчя Жовтня;
-будинки №№ 1-12 жилого масиву «Фінський»;
-будинки №№ 3, 6, 10, 19, 21, 72, 79, 98-а по вулиці Шевченка;
-будинки №№ 18-а, 28 по провулку Тесленка;
-будинки №№ 9, 13, 54, 59 по вулиці Радянській;
-будинок №2 по вулиці Жовтневій.
4. Зміст заявки:
4.1. Адреса багатоквартирного будинку.
4.2. Представник ініціативної групи.
4.3. Контактні телефони та поштова адреса представника ініціативної групи.
4.4. Стислий опис заходів та робіт ізвпорядкування, благоустрою та озеленення двору. В описі обов'язково передбачається безпосередня участь молодих мешканців будинку в заходах та роботах.
4.5. Ескіз генерального плану будинку із зазначенням елементів благоустрою та озеленення, які планується облаштуватиу дворі. Масштаб 1:10, графічна техніка довільна.
4.6. Приблизний кошторис, в якому обов'язково має бути передбачена фінансова або матеріальна участь мешканців будинку (будматеріали, фарба тощо).
5. Заявки будуть розглянуті експертною комісією в кількості 5-й осіб. Підсумки будуть оприлюднені в газеті «Зоря». Буде підтримано три кращі пропозиції. Найкраща з них отримає грант від ГО «НХЛ».
АКЦІЯ. Роботи з благоустрою та озеленення дворів проводитимуться з 11 квітня по 20 травня за підтримки міської ради та виробничого управління житлово-комунального господарства.
ЗАКЛИК. МОЛОДІ ЛОХВИЧАНИ! Вийдіть у свої двори і ПОГЛЯНЬТЕ навколо. Що там, у вас у дворі? Розламана гойдалка? Напівзотліла перехняблена лавочка біля під'їзду? Зтрухлявілий напіврозвалений парканчик? Чи й такого немає?
А чи є у вас у дворі пісочниця для ваших малят? Чи є на чому посидіти старшим? Чи ростуть влітку квіти у вашому дворі?
ДАВАЙТЕ ЗРОБИМО ЦЕ ДЛЯ НАШИХ ДІТЕЙ, ДЛЯ НАШИХ МОЛОДШИХ БРАТІВ ТА СЕСТРИЧОК !!!

Р.S. Міська рада підтримує ініціативу молоді міста та всебічно сприятиме проведенню молодіжної акції «А у нас у дворі...». Зокрема, заявки на участь у конкурсі прийматимуться у виконавчому комітеті міської ради за адресою: м. Лохвиця, вул. Перемоги, 19.
Контактна особа: МІРОШНИК Наталія Миколаївна, секретар міської ради.
Тел.3-14-42.

Автор: Костянтин КОНОНЕНКО, керівник ГО «Нова хвиля Лохвиччини», www.nova-hvylya.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 березня 2011, 16:58 | Лохвиця | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації