Вхід | Реєстрація

Валерій КОПИЛ переміг у чемпіонаті України з розв’язування шахових задач

Валерій КОПИЛ переміг у чемпіонаті України з розв’язування шахових задач
Валерій КОПИЛ, голова Полтавської міської організації Української народної партії, переміг у 25-му відкритому чемпіонаті України з розв’язування шахових задач, який відбувся 18-20 березня в  Мукачевому.
У чемпіонаті взяли участь 35 учасників з України, Польщі, Словаччини, Чехії, Білорусі. В особистому заліку Валерій КОПИЛ набрав 69 балів з 90 можливих і здобув чемпіонський титул.
У командних змаганнях першість виборола збірна Полтави у складі Валерія КОПИЛА, Романа ЄВСТІГНЄЄВА, Олексія СОЛОВЧУКА і Володимира ПОГОРЄЛОВА.
Полтавець показав клас і в так званому Solving Show – турнірі, що складався з попередніх раундів, півфіналу і фіналу. КОПИЛ упевнено переміг своїх суперників на всіх етапах, а у фіналі виграв у земляка Володимира ПОГОРЄЛОВА.


Автор: Настя ТОПОЛЯ, Полтава, (0532) 50 85 85


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 березня 2011, 09:38 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації