Вхід | Реєстрація

Коли люди були білками

Коли люди були білками
«ЕХО» пропонує вам свій рейтинг найбезглуздіших рекламних роликів.
Від реклами важко кудись втекти. Якщо ви належите до багатомільйонної армії українців, які дивляться телевізор, то волею-неволею вам доведеться дивитися і рекламу. Іноді просто нудну, іноді набридливу, а іноді й таку, яка може просто звести з розуму психічно здорову людину. Отже, пропонуємо вам ТОП-5 реклам, які можуть розірвати вам мозок.

5 місце. Розпиляй свою машинку
Реклама «Calgon». До милої тітоньки, дещо стурбованої поломкою улюбленої пральної машинки, приходить такий собі дядечко-слюсар. І доки тьотя намагається йому щось розповісти, він із садистським лицем заводить пилку і розпилює машинку навпіл. При цьому весело кричить: «Її не можна було полагодити!». Взагалі-то ця реклама мала б пропагувати «Calgon», але автору здається, що насправді вона має застерегти домогосподарок від неврівноважених слюсарів. Сьогодні він пральну машинку розпиляє, завтра — холодильник, а потім дивись і до самих господарок добереться. «Її не можна було полагодити», — скаже він.

4 місце. Підсвіти собі зубами
Реклама жувальної гумки «Orbit». Напевно ж, усі бачили цих нещасних рятувальників, які вночі біжать по пляжу і безпорадно врізаються у металеві стовпи. Автори реклами чомусь вирішили, що від жування «Orbit» зуби не лише мають побілішати, але й почнуть виконувати функцію автомобільних фар. І рятувальнику не потрібен буде ні ліхтар, ні свічка, ні сірник — йому варто лише розкрити рота, щоб освітити все довкола. От тільки цікаво — при розмові із рятувальником очі не сліпить? І яке світло у зубів — дальнє чи ближнє? І якщо рятувальник спить із розкритим ротом, то як заснути його дружині під сліпуче світло фар?!

3 місце. Коли вас нудить снігом
Реклама жувальної гумки «Dirol». Ці теж вирішили придумати щось зовсім нове і оригінальне. Свіжий подих? Це вже давно відоме і затерте. Ні! Ми пропонуємо вам… снігову нудоту! А що? Так і є. Головний герой реклами їде собі містом на велосипеді, співає: «Я свіжий — так! А-а-а!». І його починає нестримно нудити снігом. Його нудить на інших перехожих і від цього бідолахи теж починають блювати снігом. Кінець реклами перетворюється на повну фантасмагорію — усі блюють снігом, сніг літає довкола. Виникає нестримне бажання побігти купити «Dirol» і поблювати разом із ними…

2 місце. Солідний, як Шарик
Реклама мобільних рінгтонів. Автори реклами спочатку запевняють глядача, що немає нічого більш неприємного та огидного, ніж гудки виклику у телефонній слухавці. Їх глядачу пропонують замінити на мелодію. І не просту, а таку, що додає її власнику солідності. Аби переконати, що ви дійсно будете дуже солідним, мелодію тут же прокручують у рекламному ролику. «Эх, Шарик, я как и ты был на цепи! Шарик! Рубал хозяйские харчи!», — співає група «Бутирка» і вам одразу стає зрозуміло, що саме цієї пісні вам не вистачало для повної солідності. Сидіти на цепку біля собачої будки та «рубати» їжу із стоячої поряд миски — що може бути соліднішим та престижнішим?

1 місце. Коли люди були білками
Реклама шоколаду «Nuts-Trio». Ця історія точно не для слабких нервами людей. «Мій батько був білкою», — спокійно розповідає головний герой. Вас не повинно дивувати це повідомлення, ви маєте сприйняти його, як належне. Ну, білкою і білкою, подумаєш, чи й не диво. Так от, у спадок від батька-білки у головного героя лишились руки-білки. Не лапи, не хвіст, не білині вушка, а саме руки-білки. І от ці маленькі тваринки, які замінюють головному герою кисті рук, загалом по життю допомагають, але не дозволяють йому їсти шоколад «Nuts-Trio». Після перегляду реклами лишається стійке враження, що її автор теж «Nuts-Trio» не їсть. Скоріше, він щось шкідливе курить, або ковтає. Після цього йому у голову і приходять дивні картинки. Автора слід пожаліти і підлікувати, а йому замість цього замовляють рекламу. А її потім дивляться маленькі діти, які після перегляду запитують своїх мам: «А наш тато також був білкою?».

Бережіть свій мозок — дивіться поменше реклами?

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 березня 2011, 13:18 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації