Вхід | Реєстрація

Коли віра перемагає

Коли віра перемагає
У спартакіаді «Повір у себе», що пройшла в СК «Політехнік» 19 березня, взяли участь близько 40 дітей з Кременчука, Кременчуцького району, Полтави, Сум та Комсомольська.
Цього разу юні спортсмени з обмеженими фізичними можливостями демонстрували свої вміння в таких видах змагань, як біг на 50 і 200 метрів та стрибки в довжину з місця і з розбігу.
— Ми знаємо, як багато серед вас мужніх, талановитих та неординарних особистостей. Всеукраїн­ський благодійний фонд «Джерело Дніпра» з моменту свого заснування підтримував і надалі буде підтримувати ваші вольові прагнення та спортивні надбання. Активна життєва позиція, участь в суспільному житті та вміння проявити себе у спорті, дійсно, заслуговують найвищої поваги, – зазначив у своєму зверненні Почесний Президент Всеукраїнського благодійного фонду «Джерело Дніп­ра», Почесний громадянин Кременчука Володимир Матицин.
А проявили себе учасники, справді, гідно! Окрім високих спортивних досягнень, діти запам’яталися своєю щирістю. Вони довели, що спорт для них  – це не лише сила та здоров’я, це також справжнє дружнє спілкування. А як учасники підтримували та вболівали один за одного! Мабуть, саме тому, що кожен хвилюється за свого товариша, у спорті є учасники, є переможці, а ось переможених – не буває! Всі дітлахи отримали заохочувальні подарунки від Фонду «Джерело Дніпра» та вкотре відчули: там, де є дружба, віра і підтримка  – найвища радість людського життя!.. (Я. Апрелєва)

Піднятись над собою
14-річний кременчужанин Владислав Косюк продемонстрував справжню волю до перемоги. Незважаючи на прикре падіння, хлопець зміг не лише підвестись, але й наздогнати інших спортсменів. Таку витримку Владислав виховує в собі ще з 6-річного віку, коли почав займатися спортом. Спортсмен неодноразово перемагав у змаганнях серед дітей, а минулого літа здобув першість і серед дорослих – на дистанції 200 метрів.
— Мені дуже подобається бігати, я радий, що займаюся цим видом спорту,  – зізнається Влад. – I хоча моя майбутня професія зі спортом не пов’язана, займатися бігом я не полишу.
Анжела Шепеленко, керівник Кременчуцької філії Полтавського обласного центру «Інваспорт»:
— Це традиційний турнір, який ми проводимо вже багато років завдяки підтримці Всеукраїнського благодійного фонду «Джерело Дніпра». Працівники Фонду завжди йдуть назустріч нашим зверненням і допомагають у проведенні змагань.

Автор: Фото Олександра МАКСИМЕНКА, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 березня 2011, 13:48 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації