Вхід | Реєстрація

Козацькі розваги

Козацькі розваги
Виховувати любов до фізкультури та спорту, почуття дружби, колективізму, взаємовиручки, розвивати руховий апарат, спритність, швидкість, кмітливість, силу, фізичні уміння, навички, зміцнювати здоров’я — з такою метою проводяться спортивні заходи в Красненській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів
У день захисника Вітчизни було проведено спортивні змагання під назвою «Козацькі забави» з ініціативи учителя фізичної культури Володимира Гармаша. Дві різновікові команди «Перчики» і «Баклажанчики» змагалися у конкурсах та естафетах: «Садіння картоплі», «Поїзд»,»Обруч», «Стрибки в мішку», «Рибалки», «Перетягування каната»; конкурс капітанів, конкурс «Хто швидше з’їсть лимон» та « Хто швидше вип’є 0,5 л «Кока-коли».
Спритними була команда «Перчики», більш кмітливішими вдалися учасники команди «Баклажанчики». «Перчики» перемагали.
Але коли ведуча спортивного свята учитель початкових класів Майя Кіптіла провела спортивну вікторину та вікторину з історії козацтва на Україні, рахунок зрівнявся.
Змагалися також і вболівальники — дівчатка. У конкурсі «Запеленай ляльку» учасниками були учениці 6 класу Руслана та Мар’яна Приймичі. Вони вміло справилися зі своїм завданням, показавши «на фініші» однаковий час. Таким чином, перемогла «дружба».
Усі учасники спортивних змагань «Козацькі забави» отримали призи, придбані сільським головою Галиною  Зайченко.

Автор: Наталія Ярина-Назаренко, директор Красненської ЗОШ І- II ст.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 березня 2011, 13:50 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації