Вхід | Реєстрація

У товариство «Колос» влились ще 4 колективи

З кожним роком у Кобеляцькому районі збільшується кількість сільських колективів фізкультури
У четвер 24 березня відбулося засідання чергового Пленуму кобеляцької районної організації спортивного товариства «Колос». Його учасники розглянули цілий ряд питань. Більшість із них були позитивні.
Ще перед початком розгляду питань, включених до порядку денного, голова райради ФСТ «Колос» Віталій Детюк нагородив грамотою за внесок у розвиток фізкультурного руху Михайла Гордійка з Іванівки. Вручаючи відзнаку, Віталій Олексійович пожартував: «Тепер Михайло може виступати і за юнаків, і за ветеранів одночасно». Адже Гордійко не лише організовує виступи своєї сільської команди. Він ще й сам знаходиться у чудовій формі і в деяких видах спорту може дати фору молодим фізкультурникам.
Також учасники пленуму прийняли в ряди своєї спортивної організації ще чотири сільських колективи фізкультури. «Колосянами» стали фізкультурники із Перегонівки, Мідянівки, Чапаєвого та Підгори. Від імені перегонівців виступив їх лідер, місцевий фермер Роман Киценко. Він сказав: «Ми довгий час грали у футбол за команду Кірового. Зараз доросли до створення своєї самостійної команди. Гратимемо не лише у футбол, гратимемо своїми силами. Я беруся фінансувати команду». Від імені спортсменів із Чапаєвого, Прогресу, Червоних Квітів і Куст-Кущів виступив Віктор Цікута, від імені Ганжівки, Мідянівки і Золотарівки — Михайло Гордійко, подвійний тезка іванівського активіста. Перших бере під свою фінансову опіку Петро Слоква, других — керівник агрофірми «Урожай» Василь Гордійко. Підгору, Чкалове і Єднання представляв тамтешній сільський голова Анатолій Няйко.
Взагалі потрібно відзначити, що, незважаючи на далеко не ідеальну економічну ситуацію в країні, фізкультурний рух на Кобеляччині переживає піднесення. Так в цьогорічній першості району з футболу висловили бажання брати участь одразу 30 команд. А Віталій Детюк, виступаючи перед присутніми, закликав їх провести сільські Дні спорту якщо не в кожному селі, то на території всіх сільських рад.
На жаль, не обійшлося на Пленумі без конфліктів. Вчергове було підняте скандальне питання про визначення чемпіона Кобеляцького району з футболу в 2010 році. Незважаючи на те, що районна та обласна федерації визнали переможцем жуківську команду «Авангард», делегати Пленуму висловились проти цього. Зокрема шляхом голосування вони визначили, що на обласному рівні, в розіграші Кубку чемпіонів Полтавської області, Кобеляцький район представлятимуть футболісти Дрижиної Греблі.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 березня 2011, 14:23 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації