Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі голуб’ятники їздили на виставку в Дніпропетровськ

Кобеляцькі голуб’ятники їздили на виставку в Дніпропетровськ
У місті на Дніпрі відбулась чергова традиційна виставка голубів. На ній можна було не лише помилуватися незвичайно красивими птахами, а й придбати їх
Всеукраїнське зібрання голуб’ятників відбулося в Дніпропетровську вже  десятий раз. Делегація кобеляцьких любителів голубів відвідала її вп’яте. Цього року кількість бажаючих відвідати виставку дещо збільшилась. До вже знаних і досвідчених аматорів Юрія Кликова, Анатолія Мохуня, Руслана Сабірова, Романа Горбенка, Михайла Денисова, Юрія Шкурка приєдналися шістнадцятирічний Микола Змійов та Олександр Мирошніченко. «Приємно, що до нас йде молодь, — розповідає Роман Горбенко. — Та й взагалі, вся поїздка стала одним суцільним позитивом».
Навіть погода сприяла голуб’ятникам. Того дня у Дніпропетровську було сонячно і тепло. Це сприяло тому, що на виставку прийшли тисячі відвідувачів. Крім, власне, голуб’ятників, її охоче відвідували і жителі міста. Приємно вражала і кількість голубів та різноманіття представлених порід. Ціни на птахів коливались у діапазоні від 20 гривень до 200 доларів. Кобелячанин Анатолій Мохунь знайшов на виставці породу голубів, яку безуспішно розшукував більше року. Потрібних йому птахів привезли з Луганська.
Суттєво поповнилась і колекція голубів, яку утримують у дитячо-юнацькій спортивній школі. На 1400 гривень накупили птахів Руслан Сабіров і Роман Горбенко. Гроші для придбання їм виділили спонсори.
І навіть із транспортом кобеляцьким голуб’ятникам пощастило. Привезти їх у Дніпропетровськ власним мікроавтобусом погодився Владислав Долгов. «Ми тільки на солярку скинулись», — хвалиться Горбенко.
Зараз неформальна спілка кобеляцьких голуб’ятників налічує десять учасників. Їх вік — від 16 до 50 років.

Фото з виставки можна переглянути тут

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 березня 2011, 15:23 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації