Вхід | Реєстрація

Через Кобеляки проходитиме залізниця!

Через Кобеляки проходитиме залізниця!
Рішенням Кабінету Міністрів України від 3 березня 2011 року прийнято положення про відновлення будівництва залізничної дороги сполученням Дніпропетровськ-Рівне. На меті — покращення шляхів сполучення між населеними пунктами.
Міністр транспорту та зв’язку України Борис Колесніков особливу увагу звернув на те, що в реалізації цього проекту важливу роль грає повна поінформованість населення про всі деталі будівництва. Адже тоді хвилювань з приводу того, що проект нанесе шкоди екології і матеріальним інтересам ближніх населених пунктів, не буде.
Як підкреслив перший заступник Міністра інфраструктури Костянтин Єфименко, реалізація проекту тісно пов’язана з організацією швидкісного руху пасажирських потягів сполученням Дніпропетровськ-Рівне.
Незважаючи на дефіцит бюджету, кошти виділені в повному обсязі. Будівництво розпочнеться вже з кінця 2011 року, а завершення його планується на 2014 рік. На даний час обробляється вся потрібна робоча документація для початку будівництва та проводиться оцінка земельних ділянок.
Гарною новиною для нашого міста є те, що залізничні шляхи будуть проходити через Кобеляки по так званому в народі “насипу”. Цю дорогу починали будувати вже двічі: в 1914 і в 1941 роках.
У зв’язку з будівництвом залізничної дороги з’являться і нові робочі місця для жителів району, а це працевлаштування більше 1000 чоловік. Для розміщення пасажирів передбачено покращувати якість сервісу, що надається на вокзальних комплексах та сервісних центрах.
Тепер жителі та гості нашого міста зможуть безперешкодно добиратися до багатьох міст України швидко, а головне — з комфортом.

Автор: Іван СЕМАФОР для «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 квітня 2011, 13:39 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації