Вхід | Реєстрація

Жінок вітали школярі і Заслужені артисти

6 березня в коваленківському сільському клубі відбувся святковий концерт до Міжнародного жіночого дня
Майже п’ятдесят місцевих жителів прийшли, щоб відпочити і отримати естетичну насолоду від виступів самодіяльних та професійних артистів. Як і годиться, того дня місію ведучих концерту взяли на себе чоловіки — Сергій Логвин та Олексій Домнич. Вони вручили квіти матерям, які виховали більше трьох дітей. А ось серед виступаючих подібної «дискримінації» не було. На сцену для того, щоб співати, танцювати, декламувати, виходили і чоловіки, і жінки, і зовсім юні школярі, і пенсіонери. Своїми виступами земляків тішили Зінаїда Мала, Олег і Микола Похили, Олександр Нємчин, Маргарита Курись, Вікторія Марьяновська, Микола Домнич. Можливо, найгучніші аплодисменти лунали в залі, коли виступали найменші учасники концерту — сестрички Настя і Валерія Товстоган.
Приємним сюрпризом для глядачів стала поява на сцені Заслужених артистів України Любові та Миколи Солоників. Вони, як завжди, зачарували присутніх своїм співом. Самі ж артисти зізналися, що їм було надзвичайно приємно виступати у такій теплій і затишній атмосфері. Теплій від позитивних емоцій і від тепла цілком матеріального. Завідуючий клубом Сергій Деменчук не пошкодував часу і зусиль, щоб обігріти приміщення.
Із вітальними промовами до земляків, а надто — землячок, звернулися шенгурівський сільський голова Світлана Толмачова і керівник сільгосппідприємства «Церера», депутат Кобеляцької районної ради Микола Антонов.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації