Вхід | Реєстрація

Чоловік від міліції ховався в курнику

Чоловік від міліції ховався в курнику
Особливо небезпечного 55-річного підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину Євгенія розшукувала міліція протягом трьох тижнів. Чоловік, святкувавши 8 Березня у місті Полтава по вулиці Клари Цеткін, скоїв підріз одного із учасників застілля та втік у невідомому напрямку.
На пошуки зловмисника була задіяна чимала кількість особового складу міліції Полтавщини. Врешті-решт Євгенія було розшукано. Він переховувався у місті Миргород Полтавської області на дворищі місцевого мешканця у курнику. Там він доглядав за худобою та виконував будь-яку роботу, що давав господар.
За словами Євгенія, він ні від кого не ховався, а до Миргорода приїхав в гості до своїх родичів. Про те, що його підозрюють у скоєнні тяжкого злочину та розшукує міліція чоловік каже, що навіть не здогадувався.
«Я й не думав, що мене шукають, – говорить Євгеній, - та й за що? Я ж нічого не зробив! Тоді під час бійки я лише захищався!»
«Захищаючись», зловмисник мало не позбавив життя свого суперника. На щастя, того вечора сусіди, почувши бійку в коридорі будинку, викликали швидку та міліцію. Останні прибули ж вчасно та врятували людину. Медики констатували діагноз жертви - проникаюче ножове поранення черевної порожнини, внутрішня кровотеча, що кваліфікуються як тяжкі за ознакою небезпеки в момент заподіяння.
В Октябрському райвідділі міліції міста Полтава говорять, що Євгеній не раз потрапляв в поле зору правоохоронців. На кримінальну стежку він ступив ще будучи підлітком за численні крадіжки та наркотики. Тепер цей перелік поповнить ще й стаття 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження.
Що ж насправді стало причиною конфлікту між чоловіками залишається загадкою й досі. Ні підозрюваний, ні потерпілий не дають чіткого пояснення. Свідки їхньої бійки говорять, що чоловіки не могли поділити між собою поняття хто ж з них крутіший.
Потерпілий чоловік пройшов необхідний курс лікування в лікарні та повернувся додому. Його стан здоров’я задовільний. Щодо Євгенія, то вже порушено кримінальну справу. Наразі він перебуває в СІЗО № 23 міста Полтава. Покарання чоловікові після завершення досудового слідства призначить суд.

Автор: Алла Квіта, інспектор ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 квітня 2011, 13:10 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації